4-åringen blir kvalm av tantens skitne føtter på flyet – så finner gutten ut en fantastisk hevn

Å ta hensyn til andre rundt en hører alltid til god oppførsel, men det er fremfor alt viktig på fly. Da befinner man seg høyt oppe i luften, det er trangt, luften er vanligvis dårlig og alle er litt småirriterte hele tiden.

Det er sjelden problemer med akkurat dette, da de aller fleste av oss prøver å tenke på at man befinner seg i et spesielt miljø og at det er viktig å oppføre seg.

Men for enkelte er det derimot merkelig komplisert, som da denne kvinnen presset føttene sine opp foran en fireåring. Heldigvis fant den lille gutten ut en fantastisk hevn.

Darryl Small og hans fire år gamle sønn Rodney skulle etter planen fly fra Orlando til Houston, noe ABC13 rapporterte om.

Stinkende føtter på armlenet

Da la gutten merke til at noe stinket og så at kvinnen på raden bak hadde tatt av seg sokkene og plasserte de illeluktende føttene sine mot armlenet på stolen foran, altså mot Rodneys sete.

Kilde: Youtube

En del voksne og sjenerte ville nok gitt etter og ikke ønsket noe med situasjonen å gjøre, men det var ikke et alternativ for denne gutten. Her handles det!

Begynte å le

Pappa Darryl begynte å filme sønnen som sier:

– Det er stinkende føtter bak meg:

Så vender han seg tilbake mot sin medreisende og sier:

– Det er en dame!

Deretter utbryter Rodney:

– Hvorfor har du føttene dine ved meg?!

Kilde: Youtube

Hundretusenvis har sett klippet

Det hele fører til at tanten fjerner føttene og dermed avtar lukten. Guttens søte, men effektive måte å håndtere situasjonen på ble en suksess – og klippet har nå blitt sett av hundretusener av mennesker!

Mange kan nok kjenne seg igjen i faren som ikke klarer å holde seg for latter.

Her er hele klippet!

Jeg synes dette er helt fantastisk! Trykk på dele-knappen hvis du synes at lille Rodney gjorde det rette!