Frekkis (fiktiv): Kona blir helt forbløffet når Roffe er en hingst i senga – hans forklaring gjør at hun søker om skilsmisse

En av nøklene til et langt forhold eller ekteskap er å aldri la flammen brenne ut, den lidenskapen som føltes så sterk i begynnelsen av forholdet.

Jada, selvfølgelig vil ikke lidenskapen være den samme etter mange år, men det viktigste er at du prøver å holde gnisten levende med romantikk og andre fantastiske ting.

Det mannen i denne fiktive historien gjorde for å tilfredstille kona, falt ikke helt i god jord hos sistnevnte. Den siste linjen i historien fikk meg til å le så tårene rant!

«Besøkte en hypnotisør»

Lena kommer hjem og sier til sin kjære Roffe:

«Du vet den hodepinen jeg har hatt i alle år?»

«Ja…»

«Nå er den borte!»

«Åh, virkelig?» sier mannen overrasket.

«Hvordan skjedde det?»

Kjersti anbefalte meg en hypnotisør. Han sa at jeg burde stå foran speilet og gjenta «Jeg har ikke hodepine, jeg har ikke hodepine, jeg har ikke hodepine». Og det funket! Det er helt borte!»

Lena fortsetter:

«Du har ikke vært noen Tarzan i sengen de siste årene akkurat. Det kan være lurt å gå til hypnotisøren og se om han kan hjelpe deg.»

Etter å ha tenkt en stund, gikk Roffe med på forslaget. Så etter besøket hos hypnotisøren kommer mannen hjem, løfter opp sin kone og bærer henne til soverommet deres, river av henne klærne, legger henne i seng og sier:

«Ikke rør deg. Jeg kommer straks tilbake!»

Han går inn på badet, kommer tilbake et øyeblikk senere, hopper deretter i sengen med kona og så elsker de lidenskapelig som aldri før.

«Wow, det var helt fantastisk!» sier Lena etterpå.

Elsker igjen, og igjen…

Roffe svarer:
«Ikke rør deg. Jeg kommer straks tilbake!»

Han går tilbake på badet, kommer tilbake en stund senere, hopper deretter tilbake til sengen med kona, og så elsker de lidenskapelig nok en gang.

Kona utbryter:
«Wow! Det var enda bedre!»

Mannen sier:
«Ikke rør deg. Jeg kommer straks tilbake!»

Så går Roffe inn på badet igjen. Lena blir veldig nysgjerrig og følger ham stille. Så ser hun mannen sin stå foran speilet og si:

«Hun er ikke min kone, hun er ikke min kone, hun er ikke min kone…»

Kona søkte om øyeblikkelig skilsmisse etter det…

For en avslutning – kona ble ikke så fornøyd tilslutt dessverre!

Trykk nå på DELE-knappen slik at vennene dine også kan le av denne historien i dag!