Frekkis: Pen fremmed inviterer Bernt til vill trekant – så hører han 5 ord og løper for livet

Å le ofte, og mye, er virkelig nøkkelen til et langt liv. Selvfølgelig bør man også spise bra og trene med jevne mellomrom – men jeg tror mye avhenger av å omgi seg med glade og morsomme mennesker.

Personlig prøver jeg alltid å omgi meg med mennesker som har lett for å le – de lyser virkelig opp livet mitt og jeg håper gleden min har samme innvirkning på dem!

Noe som alltid får meg til å le høyt er morsomme historier. Det høres kanskje barnslig ut, men en morsom historie får meg nesten alltid i godt humør, spesielt historier som populært kalles frekkiser.

Frekkiser er alltid i den barneforbudte retningen og har en slutt som ofte er på grensen. Frekkisen nedenfor er intet unntak!

Bernt hadde en ledig lørdagskveld så han kledde på seg og trasket ned til den lokale puben.

Vakreste han noen gang har sett

Det var som vanlig fullt av folk der, så Bernt satte seg i baren og bestilte.

Da han fikk ølen sin, så han opp og så at han hadde havnet ved siden av en vakker, litt eldre kvinne, som presenterte seg som Lena. Det viste seg at hun var ute og feiret 59-årsdagen sin.

Selv om hun var 15 år eldre enn Bernt, følte han seg tiltrukket av Lena og de flørtet friskt med hverandre. Til slutt tenkte Bernt at Lena sannsynligvis var den mest sexy kvinnen han noen gang hadde sett.

Hånden på låret

Jo mer de drakk, jo mer vågale ble de i flørtingen. Til slutt satt de og klinte i baren og Lena hadde hånden høyt opp på Bernts lår.

– Har du noen gang vært med en mor og datter samtidig? hvisket Lena forførerisk i øret til en overrasket Bernt.

– Nja, det tror jeg ikke. Hva mener du egentlig? spurte Bernt samtidig som han begynte å fantasere om hvor lekker datteren til Lena måtte være.

– Jeg mener en liten trekant, blunket Lena tilbake og Bernt var ikke sen med å ta på seg frakken, betale regningen og gå ut av puben.

Hastende inn i huset

Det spente paret stoppet en taxi og hoppet inn. Bernt var overlykkelig og tenkte at det var hans lykkenatt – hvor ofte hadde han ikke fantasert om akkurat dette?

Taxien stoppet utenfor Lena, Bernt betalte raskt og så skyndte de seg til huset. Vel framme går Lena gjennom døren og roper inn i huset:

– Mamma, er du fortsatt våken?

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan le av denne morsomme historien i dag!