Frekkis (fiktiv): Pappa finner datteren med en vibrator – men reaksjonen er helt fantastisk

Når det regner, snør eller blåser, trenger man noe oppkvikkende som får en i godt humør – og da passer vel nesten ingenting bedre enn en fantastisk frekkis? Det er i hvert fall min mening og å le godt får meg alltid til å føle meg bra i hele kroppen.

Vi har alle våre triks for å live opp ting, men så fort noen som står meg nær er litt nedfor, prøver jeg som regel å lette på stemningen med en morsom historie. Det bringer som regel et smil – og da forsvinner tankene om det kjedelige for en liten stund.

Denne fiktive historien er faktisk en av mine favoritter. Det kan virke som at den er av det frekkere slaget, men jeg synes den er ganske harmløs. Sluttpoenget er virkelig helt fantastisk – og jeg ler like mye hver gang!

Håper nå at du også vil like denne morsomme historien!

En mamma passerte sin datters lukkede soveromsdør og hørte da en merkelig, surrende lyd som virket å komme fra rommet. Hun åpnet døren og fikk se datteren sin gi seg selv en skikkelig gjennomgang med en stor vibrator.

«La meg være i fred»

Sjokkert over oppdagelsen spurte hun:

– Hva i all verden gjør du?

Datteren svarte:

– Mamma, jeg er 33 år gammel og ugift. Dette er det nærmeste en mann jeg noen gang kommer til å komme. Vær så snill å gå vekk og la meg være i fred!

Dagen etter gikk faren forbi og hørte den samme surrende lyden komme fra datterens soverom. Da han åpnet døren og gikk inn, så han datteren bruke vibratoren sin.

Kilde: PxHere

Han spurte veldig forferdet hva hun holdt på med, og datteren svarte:

– Pappa, jeg er 33 år gammel og ugift. Dette er det nærmeste en mann jeg noen gang kommer til å komme. Vær så snill å gå vekk og la meg være i fred!

Mannen satt i sofaen

3 dager senere kom kona hjem fra sin handletur på Meny. Da hun pakket ut varene på kjøkkenet, la hun merke til den surrende lyden igjen – men denne gangen kom den fra stua.

Hun snek seg forsiktig inn og fant mannen sin sittende i sofaen med blikket festet mot TV-en. Vibratoren lå på setet ved siden av og surret for fullt.

Bilde: Wikimedia Commons

Kona spurte:

– Hva faen er det du gjør?!

Mannen så tomt på henne og svarte:

– Ikke forstyrr. Jeg ser på hockeykampen med svigersønnen min…

Trykk gjerne på dele-knappen for å spre latteren videre til vennene dine!