Far finner avskjedsbrev fra sin 16-årige datter – men interessante detaljer på siste linje endrer alt

Som forelder ønsker man selvfølgelig alltid sine barn det beste. Men man kan bli litt bekymret når de begynner å bli tenåringer og drar på byen – og det håndterer vi alle forskjellig.

Det viktigste er derimot at ens barn er glade og har det godt, men man vil selvfølgelig gjerne holde øye med hva de løper rundt og gjør. For det hele kan ikke være tull og tøys, da skolen og utdannelsen skal gjennomføres!

Faren i denne morsomme (og fiktive) historien lette etter sin 16 år gamle datter, og i denne forbindelsen fant han et brev på sengen hennes, som han leste med ristende hender!

Far Lars gikk rundt i familiens hus og lette etter sin datter Anna. Han hadde blitt fortalt at hun var oppe, men så sto skoene hennes plutselig ikke ved inngangsdøren.

Derfor gikk han inn på datterens rom, hvor han fant et håndskrevet brev på sengen.

Dette er et sjangerfoto og viser ikke faren i denne fiktive historien. 
Foto: Valor Digest

I brevet hadde Anna skrevet:

«Kjære mor og far!

Jeg er veldig lei meg for å måtte si dette, men jeg har forlatt dere og stukket av med den nye kjæresten min Ahmed.

Jeg har endelig funnet ekte kjærlighet, og han er helt fantastisk – spesielt lekre piercinger, sexy arr, vakre tatoveringer og hans store motorsykkel!

Men det er ikke det eneste – jeg er også fire måneder gravid, og Ahmed er babyens far. Vi skal leve et lykkelig liv i campingvognen hans ute i skogen, og han sier at han vil ha flere barn med meg. Vi skal også gifte oss!

Jeg har også funnet ut at cannabis ikke er så farlig i det hele tatt (snarere det motsatte, siden det brukes til å behandle pasienter helt lovlig i noen land). Vi dyrker den i en skur like bak Ahmeds campingvogn, så vi har den for både oss selv og vennene hans.

Vi gir dem cannabis, og de sørger for at vi kan få alle stoffene og andre piller vi trenger.

VI håper imidlertid at man snart finner en kur mot AIDS slik at Ahmed kan helbredes – han er virkelig unik, og fortjener det. Du trenger heller ikke å bekymre deg for penger – Ahmeds venner, Steven og Stanislav er i filmbransjen, og har sørget for å gjøre meg til en filmstjerne!

Det er faktisk godt betalt, 500 kroner per opptak, og jeg får 500 kroner ekstra per mann som spiller i samme scene. Ikke bekymre deg mamma – jeg er 16 år og jeg kan faktisk ta godt vare på meg selv.

Neste gang du besøker, kan du møte barnebarnet ditt!

Kyss og klem!

/Anna

P.S: Pappa, det her er ikke sant – jeg er faktisk bare over hos Maria og ser på TV. Jeg ville bare gjøre deg oppmerksom på, at det er faktisk verre ting enn (som du sier det) AT NORGE TAPER I EN SATANS STRAFFESPARKKONKURRANSE!

Vi sees om litt!»

Ikke nøl med å dele hvis datterens brev ga deg et smil om munnen!