Foto: YouTube

Pappa og 2 døtre stormer ut i familiens stue – den plettfrie dansen får hele nettet til å le

Det er mange ulike tanker og meninger om hva som gjør en til en virkelig god forelder. Å sørge for at ens barn er trygge er sannsynligvis det vanligste svaret, et annet kan være at man lar dem ha det gøy og trives ved større høytider.

Det er nok et aspekt som ikke skal undervurderes, selv om det selvfølgelig heller ikke må overdrives.

Men hvis du, som oss, velger å fokusere på det positive, lurer jeg på om denne pappaen (under) ikke tar hjem tittelen som »Årets far» da han i juletider tilbød et spektakulært show.

Dette ser ut til å være en helt fantastisk familie!

Faren heter Steve Haddad og bor i den amerikanske delstaten Michigan. Han har blitt en skikkelig internett-sensasjon etter at han og hans to døtre valgte å overraske familie og venner med en spesiell dans på julaften.

Den var så klart innøvd – og det er helt klart noe utenom det vanlige!

En far i vår smak

Faren viser virkelig jentene sine hvordan man er selvsikker og byr på seg selv. Det går jo faktisk utmerket å kombinere! De opptrer til Beyoncés store hit »Single Ladies». I den originale musikkvideoen er verdensstjernen kledd i en tett »dress» – og da skal selvfølgelig Steve gjøre det samme.

Youtube

Dette er virkelig en pappa i vår smak – for en showman!

Moren i familien tok umiddelbart telefonen og begynte å filme det hele – og klippet har blitt sett over 35 millioner ganger. Noen deler av Steves koreografi er virkelig herlig, og familien fikk sannsynligvis et skikkelig sjokk!

Se nå det fantastiske videoklippet!

Du fikk vel et smil om munnen av dette? Trykk nå på dele-knappen hvis du er enig, slik at du kan spre litt ekstra glede til dine nære og kjære i dag!