Jenta feirer 8-årsdagen sin ved å bli fotografert som havfrue sammen med pappa: Se nå de utrolige bildene som sjokkerer millioner

En tilstedeværende far er viktigere for en liten jente enn en koselig bamse eller et nytt dukkehus.

Absolutt ingenting – lite, stort, billig eller dyrt – kan matche kjærligheten og oppmerksomheten en datter får fra en omsorgsfull far.

Det er denne herlige faren et fantastisk bevis på!

Den 10. juli fylte datteren hans 8 år. Det skulle selvsagt feires – på en helt spesiell måte. Det skulle bli en dag som jenta aldri kommer til å glemme.

Fotograferes som havfruer

Faren tilbød seg å bli fotografert som havfrue sammen med sin lille datter i farger og antrekk som hun også fikk velge ut.

Så hoppet de ned i vannet, plasket rundt med finnene sine og smilte til fotografen som var der for å fange det unike og minneverdige øyeblikket.

Smilene, kroppsspråkene og kjærligheten i luften sier virkelig alt om hvilket flott forhold denne faren og datteren har til hverandre. Denne mannen gjør virkelig alt for sin jente!

Delt av over 144 000 mennesker

Desirae, som tok bildene, la deretter ut en rekke smakebiter fra fotoseansen på Facebook – og det ble en umiddelbar hit. I skrivende stund er innlegget delt av over 144 000 brukere.

"Fathers, be your daughter's first love and she'll never settle for anything less." -unknown.I had the honor of doing…

Posted by Desirae Deal Photography on Thursday, July 9, 2020

Bildene har nådd millioner – og hylles nå over hele verden! Sjekk selv ut noen av de fantastiske bildene nedenfor!

Bilde: Desirae Deal Photography
Bilde: Desirae Deal Photography
Bilde: Desirae Deal Photograph
Bilde Desirae Deal Photography
Bilde: Desirae Deal Photography
Bilde: Desirae Deal Photography
Bilde: Desirae Deal Photography

For en fantastisk far – og for et fint forhold han og datteren virker å ha! Snakk om å stille opp for barnet sitt – og jeg tror alle som ser disse bildene fylles med lykke i kroppen!

Er du enig i at denne faren fortjener å bli hyllet? Trykk da på dele-knappen, så flere foreldre kan se disse hjertevarme bildene!