Fantastisk mamma gjenskaper datterens feriebilder – får hele nettet til å le høyt

Unge i dag har telefonen klistret i hånden mer eller mindre hele tiden. De holder kontakten med vennene sine gjennom chatter av alle slag, og de sender bilder av nesten alt de gjør.

Det er selvfølgelig positivt at teknologien gjør fremskritt, men noen ganger skulle man jo ønske at de kunne se opp fra de jævla telefonene noen ganger.

Som voksen kan man kanskje ikke gjøre så mye for at utviklingen fortsetter, men som forelder kan man tulle med barna sine fra tid til annen på ulike måter.

Moren til Alexa Stark valgte en av de mer kreative måtene å erte datteren på – hun gjenskapte datterens sexy feriebilder sammen med vennene sine, skriver The Mirror.

I løpet av fjor sommer var Alexa Stark på ferie i den spanske byen Murcia. Sammen med vennene sine dokumenterte Alexa ferien sin med flere bilder, der Alexa poserte foran palmer og ved havet.

Gjenskapte bildene

Alexas mor, som jo er fra en helt annen generasjon, forstod ikke helt hvorfor datteren fort følte seg tvungen til å legge ut så mange bilder fra ferien sin.

Derfor kom hun på en måte å erte datteren. Nemlig gjennom å gjenskape bildene året etter da moren selv dro på samme ferie sammen med sine venninner.

Bilde: Twitter

Bildene ligner veldig på datterens egne.

Bilde: Twitter

Da Alexa sammenlignet bildene med hverandre, kunne hun ikke holde latteren tilbake, noe som er forståelig når man selv ser på dem.

Bilde: Twitter

Fikk tusenvis til å le

Alexas selv synes bildene var så morsomme at hun la dem ut på nettet, hvor de nå er en stor hit.

Tusenvis av mennesker har nå ledd av morens vanvittige påfunn.

– Vi var jo i villaen til min mors venn på ferie, så da mamma selv dro dit med sine venner, benyttet de anledningen til å se på min Instagram og etterligne de bildene. Det er veldig gøy, mamma er den morsomste personen jeg kjenner, forteller Alexa til The Mirror.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine kan se denne gærningen av en mamma!