Den 2 år gamle jenta blir tatt på fersken med hundematen – men ungens smarte svar får nettet til å le høyt

Noe av det beste med barn er å kunne følge deres første år. Fra skrikende netter til de begynner å bli ekte mennesker, med tanker og uttrykk som får en til å le høyt.

Før man vet ordet av det sitter man og har verdens største diskusjoner med barna.

Det kan selvfølgelig skape en del bekymringer, men også bidra med mye latter og glede!

Den 2 år gamle jenta Lilyana er et fantastisk bevis på dette.

Den lille jenta har nettopp blitt tatt på fersken av foreldrene sine da hun pirket i maten til hunden – noe datteren så klart ikke får.

Totalfornekter alt

Lilyana svarer umiddelbart og vil ikke innrømme at hun rørte hundens middag – og i en stor krangel med mamma Sarah forklarer hun bestemt at det hun er anklaget for absolutt ikke skjedde.

– Diskusjonen startet tidligere da jeg skulle ta oppvasken. Lilyana rørte nesten en skarp kniv, og faren hennes ba henne deretter om å la være. Hun svarte da at hun ikke hadde rørt kniven, sier moren til Daily Mail om hvordan det hele startet.

Kilde: Youtube

– Da jeg var ferdig med oppvasken, hadde Lilyana gått bort til hundeskålen. Det så ut som hun pillet på hundematen, så jeg spurte henne hvorfor hun gjorde det. Så startet det hele, sier Sarah til Daily Mail.

Se det morsomme klippet her

Mot slutten ble også pappa Tim involvert i det hele – og det blir en livlig diskusjon som får en til å le høyt. Besluttsomheten og frustrasjonen til den lille jenta er helt fantastisk!

Klippet har nå sjarmert tusenvis verden over – her kan du se hele greia!

https://www.youtube.com/watch?v=rhgcGU0sgz4&ab_channel=AlKalamStudios

Snakk om å kunne ta en diskusjon!

Dette blir nok en tenåring å regne med i fremtiden! Foreldrene hennes kommer nok til å ha glede av det så lenge det ikke blir verre enn dette hjemme!

Synes du også at Lilyana er sjarmerende? Trykk da på dele-knappen for å spre litt glede til vennene dine!