Sliten hest bærer 2 tunge turister – slår til med steinhard hevn som får dem til å skrike

Hvis det er én ting jeg hater, så er det når dyr blir utnyttet og mishandlet.

At de brukes som turistattraksjoner eller til å utføre slitsomme jobber under dårlige forhold – slikt får det til å koke over for meg.

Hvis vi nå tar hester som eksempel, kan man selvsagt ri på dem. Det synes til og med de fleste hester er morsomt, men da må man som eier eller passer også ta sitt ansvar og behandle dyrene med respekt.

Dessverre er ikke det alltid tilfelle. Mange ser kun sin egen gevinst ved å bruke dyr til sine aktiviteter og virker å fullstendig ignorere deres velvære. Jeg føler ingen sympati for slike idioter – og etter min mening fortjener de å bli straffet på en eller annen måte.

Det nye klippet spres på nettet

Det samme gjelder for eksempel turister som velger å belønne slike aktører med penger, slik at de kan fortsette å mishandle dyrene sine. Dette gjelder som sagt ikke alle, mange er utrolig flinke til å respektere og ta vare på sine kjære dyr – og slikt skal selvfølgelig hylles.

Men nå spres et klipp fra juni i år som en ild i tørt gress på nettet – og det handler om nettopp dette.

Bilde: Youtube/ViralHog

Det er en hest som helt åpenbart er lei av å bære tunge, late og betalende turister. Nå får det være nok, virker hesten å tenke.

I videosnutten skal man krysse et lite vann og til å begynne med er hesten tydelig på at den ikke har lyst til å gå over til andre siden, men gjør det likevel til slutt. Hesten virker derimot til å ha en perfekt hevn i kikkerten!

Får seg nok en tankevekker

Tyler og Ariel, som rytterne heter, skal ikke slippe unna så enkelt.

Bilde: Youtube/ViralHog

Hesten krysser vannet, men da slår karma til for de to turistene oppe på ryggen. Dette endte på en måte de nok aldri kunne ha forestilt seg – og min antakelse er at de vil tenke seg om en ekstra gang i framtiden før de setter seg på et slitent og utslitt dyr.

Se klippet selv her nedenfor!

Synes du at hesten gjorde det rette ved å kaste av seg turistene? Trykk da på dele-knappen, så kan vi hjelpe til med å stoppe all mishandling av verdens dyr!