Hunden spiller død for å slippe å dra til veterinæren – da hører bisken en velkjent lyd ved døren

Hunder er fantastiske på så mange måter! De er nysgjerrige, lekne og har alle sin egen personlighet, akkurat som oss mennesker.

Hunder er også veldig smarte. Den lille hunden som heter Lulu er ikke noe unntak, og hun vet alltid når det er noe på ferde.

Lulu har bodd sammen med familien lenge og er vanligvis veldig våken om morgenen. Men denne fantastiske videoen ble spilt inn samme morgen som den lille hunden skulle til veterinæren.

Selvfølgelig fulgte Lulu nøye med på situasjonen og valgte å spille død for å unngå besøket – men det ble ikke helt slik den smarte hunden hadde forestilt seg.

Gå ikke glipp av poker hos Betsson: Spill hvor som helst – vinn når som helst!

Lulu kjemper virkelig for å spille død og motstår alle forsøk fra eieren om å bli vekket.

Lulu vet helt sikkert at veterinærbesøket ikke vil vare alt for lenge, men hun har ikke tenkt å gi opp så lett – og prøver sitt beste for å slippe.

Eieren for god ide

Micki, som eieren heter, beroliger Lulu og prøver med en behersket stemme og klapper henne. Selvfølgelig vet eieren at et veterinærbesøk er ubehagelig for hunden, men det må gjøres uansett.

Skjermdump alle: Youtube

Så tar hun ut godteriposen.

Millioner av mennesker ler

Valper som spiller døde får ingen godbiter, selv Lulu vet det. Så snart eieren begynner å rasle i vesken, glemmer hun at hun skal spille død.

I stedet skynder hun seg til eieren.

Klippet av den sta hunden har blitt sett av millioner, hvor mange lo hjertelig.

Se det fantastiske klippet nedenfor:

Gjør vennene dine en tjeneste og del dette klippet videre!