Foto: YouTube

Hundeeier ber hunden om å bjeffe roligere – men hør nå svaret som får millioner til å smelte

De fleste av oss kan nok være enige om at hunder er fantastiske dyr. De har ofte klare og fantastiske personligheter som gjør dem til en naturlig del av familien. Bikkjer har en enestående evne til å binde sterke bånd til oss mennesker, og det er vanskelig å ikke falle for de fine øynene.

En stor del av sjarmen er å være med alt fra hundens oppvekst, følge utviklingen og kunne påvirke hundens oppdragelse. De fleste av oss vil at vår pelsbekledde venn skal kunne sitte, legge seg, jage baller og andre klassiske hundetriks.

Noe som man i blant kan bli lei av som hundeeier, er når hunden bjeffer. Ofte er det berettiget ettersom de kan oppleve angst, lengsel eller noen annen sterk følelse – men det er også noe som mange vil kunne kontrollere litt. Det er ikke alltid slik at hunden bjeffer høyt.

Ber hunden om å bjeffe roligere

En hundeeier som klarte å mestre dette på en utrolig måte, fikk mye oppmerksomhet for en tid tilbake da hennes fantastiske klipp ble tatt med i et asiatisk TV-show. Videoklippet til den søte hunden har nå blitt av over 11 millioner mennesker – og det er faktisk ikke så rart.

Kilde: Youtube

I innledningen av klippet, som er filmet av hundeeieren, bjeffer hunden. Kvinnen ber da bikkjen om å bjeffe roligere – og se nå hva som skjer. Det hele er både søtt og morsomt.

For et flott lite sjarmtroll!

Gjør vennene dine en tjeneste, trykk på dele-knappen hvis du også elsker hunder!