Hjorten smyger inn i butikk og ser seg rundt – kommer tilbake 30 minutter senere med koselig overraskelse

Det er sjelden at man får se dyr som vanligvis lever i det fri nære mennesker eller inne i byen.

Men akkurat som vi mennesker er dyr nysgjerrige vesener og i blant tar nysgjerrigheten overhånd og da dukker de opp når vi minst venter det.

Det fikk Lori Jones, en amerikansk butikkansatt oppleve da hun fikk besøk av en shoppingsugen hjort som trippet inn i butikken for å se på varene.

Lori lokket hjorten vekk med litt mat – men hjorten kom tilbake bare 30 minutter senere med en overraskelse.

Hjorter er veldig fine dyr, men dessverre ser man dem ikke så ofte siden de oftest holder seg i skogen. De er dessuten veldig diskrete dyr, noe som gjør at man ikke alltid oppdager dem når de lister seg rundt.

Siktet seg inn på solbriller

Derfor kunne butikkmedarbeideren Lori Jones knapt tro sine egne øyne da en hjort listet seg inn i butikken hennes nord i Colorado i USA, skriver Boredpanda. Butikken var tilfeldigvis helt tom og den nysgjerrige hjorten , også kalt hind ruslet rundt i butikken.

Foto:  The Dodo

Hjorten følte seg velkommen med en gang i butikken.

Foto: The Dodo

– Det var kjempegøy. Han tittet først og fremst på solbriller og chipsen forteller Lori Jones til siden The Dodo, ifølge Boredpanda.

Foto: The Dodo

Lokket bort med mat

Men ingenting varer evig. Lori var til slutt tvunget til å lokke ut den uventede gjesten med litt mat. Hun vinket farvel til hjorten, helt ute tanken om at de noensinne skulle ses igjen.

Men bare 30 minutter senere dukket den nysgjerrige hjorten opp igjen – og den andre gangen var han ikke alene.

Foto: The Dodo

Med seg hadde han barna sine. Hinden virket å ha god kontroll på dem, for de ble stående utenfor butikken.

”Kan vi også komme inn?»

– De stod og tittet inn i døråpningen med et blikk som sa «Kan vi også komme inn?», men jeg måtte si nei. Det var utrolig morsomt, forteller Jones.

Hannhjorten kom likevel inn i butikken igjen, sugen på mer mat, men Lori måtte dessverre sende dem avgårde igjen.

Foto: The Dodo

For en fantastisk hendelse, tenk å få så fint besøk! Trykk nå på deleknappen så flere kan få se denne søte hjortefamilien!