Han presenterer kona si for gorillaene han reddet – reaksjonen er helt utrolig

Gorillaer er de mest fascinerende dyrene som finnes. Det er utrolig majestetiske og veldig intelligente. Dyrene kan dessuten får veldig sterke bånd til mennesker og har et rikt følelsesregister.

De er store primater som lever i Afrika, men i store deler av verden bor i også i fangenskap. Det finnes derimot mange organisasjoner som jobber for at gorillaene skal få leve i det fri.

Det er jo der de hører hjemme!

En mann som har viet store deler av livet for å verne om gorillaer er Damian Aspinall. Han driver The Aspinall Foundation og har gjort dette i mange år. Noe han brenner aller mest for er at gorillaer som lever i fangenskap skal få slippe ut i det fri, skriver Honesttopaws.

I 2013 klarte han å få til dette for to gorillaer – Djalta og Ima.

Ville presentere kona til dem

De bodde i en europeisk dyrehage, men etter mye press fra The Aspinall Foundation kunne de til slutt bli transportert til et stort naturreservat i Gabon der de nå lever i frihet og er beskyttet fra krypskyttere.

Fire år senere, i 2017, dro Damian og kona hans Victoria til Gabon for å finne de to gorillaene. Damian ville introdusere Victoria til dem, men de ante ikke hvordan de ville bli tatt i mot.

Etter flere timers reise fant de til slutt Djalta og Ima som var i god form! Et klipp på seks minutter om besøket med gorillaene har nå blitt sett over 13 millioner ganger – og slutten er helt underbar! Jeg klarte ikke holde latteren tilbake!

For noen nydelige og intelligente dyr! Jeg blir helt varm i hjertet!

Ikke vær blyg – DEL om du også lo av dette!