Endelig: Nå kommer «halve» juletrær – for alle med rampete katter

Julen nærmer seg med stormskritt og snart er det på tide å pynte juletreet. Å pynte juletreet er på en måte en symbolsk måte å innvie julen på. Men for katteeiere pleier juletreet å innbære mer enn bare kos. Det pleier å innebære at den lille katten får fnatt og begynner å leke med juletrepynten, som ofte innebærer at det blir mye rot, i tillegg til ødelagt pynt. Nå kommer dog løsningen som redder julen til alle katteeiere – det halve juletreet, melder Ladbible.

Julen nærmer seg med stormskritt og det er snart på tide å pynte juletreet. Det er ofte en veldig symbolsk handling, som bekrefter at det endelig er jul.

Men for katteeiere innebærer et juletre mer enn bare kos. Det pleier å innebære at den lille katten får fnatt og begynner å leke med julepynten og lager masse kaos og rot.

Nå kommer dog løsningen som redder julen for katteeiere.

Det halve juletreet er 180 centimeter høy og har grenene høyt oppe på treet, slik at ingen rampete katter rekker opp til pynten.

«Gjør at treet får være i fra»

Man kan kjøpe den kattevennlige julegranen for 33 pund, som tilsvarer cirka 370 kroner og man får kjøpt de på nettstedet til Argos.

De skriver at «med denne granen får julekulene og resten av pynten være i fred fra rampete katter og småbarn. Og det er ekstra plass under treet for gaver.»

Man kan også få et lignende tre i snødekt versjon.

Det fine treet har gjort suksess og selger bra. Den har 4,8 i rating av hele 5,0 av kundene sine. Jeg skal skaffe meg et sånt tre hjemme. Det er kanskje ikke et tradisjonelt juletre, men kattene hadde hatt vanskelig for å lage kaos.

Trykk på dele-knappen for å vise katteeierne dine!