Bonden får panikk når hestene ligger urørlige i hagen – går nærmere of får tusenvis til å le høyt

Vi har nok alle opplevd følelsen av å sove skikkelig, skikkelig godt. Dere vet når man virkelig kjenner seg helt ferdig og absolutt ikke vil forlate senga klokka ringer? Da er det beste som finnes å snu seg om å fortsette å sove.

Av en eller annen grunn har jeg alltid tenkt at det bare er mennesker som klarer å sove så tungt, og at dyr sover mye lettere. Det skulle dig vise seg at jeg tok feil – spesielt etter å ha sjekket ut dette fantastiske klippet (under)!

Joda, det er virkelig dyr som kan sove som stein. Det skjønte i alle fall denne bonden, etter at han så at hestene hans ikke var på det vanlige tunet en morgen. Selvfølgelig ble han bekymret og begynte å lete etter dem.

Til slutt fant han dem i hagen, men da ble han enda mer redd for dem.

Bonden gikk nærmere

Hestene lå nemlig urørlige på bakken på en måte de aldri pleier, når det er lyst ute. Han fortet seg nærmere, men forstod raskt hva som foregikk.

Det var nesten ettermiddag og full fart på gården, men hestene hans hadde fortsatt ikke våknet ennå. De sov tungt noe som ble veldig tydelig for bonden da han kom nærmere. De snorket som bare det!

Youtube

Hestene merket ikke at eieren hadde kommet helt inntil. Han tok det hele opp på mobilkameraet og fikk filmet drømmerne. Bonden selv klarte ikke å holde seg fra å le av storsnorkerne.

Kanskje hadde de vært oppe og festet hele natten? Snorkingen ville i alle fall aldri opphøre.

Se selv det herlige videoklippet!

Å sove er det beste som finnes, og det var fantastisk å se hvor godt disse hestene sov! Nå trykker du på delingsknappen nedenfor hvis du er enig, og du kan spre latteren til vennene dine!