3 hester slippes ut i meterdyp snø – den lekne gleden er helt fantastisk å se!

Hvis det er noe som får meg i skikkelig godt humør så er det glade og lekne dyr.

Det trenger ikke være spektakulært eller komplisert – ren og skjær lykke, spenstighet og spontanitet er alltid vanskelig å stå i mot. Da peker smilebåndene fort oppover. 

Dette fantastiske klippet (under) gav meg en god følelse i hele kroppen. Disse hestene viser virkelig frem sin lekenhet og glede. 

Hester er fascinerende, vakre og majestetiske dyr. De har en utrolig evne til å skape sterke bånd til mennesker og viser ofte veldig tydelig følelsene sine. Hvis en hest har det bra eller er nedstemt, er det ofte enkelt å oppdage, uten at man nødvendigvis er en ekspert.

Kan ikke dy seg

At ekte glede hos en hest derfor kan vekke så sterke følelser hos oss mennesker – er kanskje ikke så rart. Mange ganger tror jeg at vi er mer like enn vi vil innrømme. Iblant er det ikke mye som skal til for å finne denne gleden.

I dette fantastiske klippet slippes 3 hester ut i en hage hvor det har falt meterdyp snø. Man tror kanskje at hestene skal ta det litt rolig, men nei da. Her er det lek og moro som gjelder – og de hopper og springer for harde livet!

En av hestene kan ikke dy seg når han oppdager de spennende, hvite, «greiene» som fyller hele hagen. Hesten sparker bakover, fremover og utstråler total harmoni.

Dere kommer garantert i et godt humør av denne herlige videosnutten!

Helt fantastisk! Man kommer i skikkelig godt humør å se disse vakre skapningene leke i snøen. Trykk på deleknappen for å spre noen store smil videre i dag!