3 hester slippes ut i dyp snø for første gang – men hold nå et ekstra øye med hesten til venstre

Dyr er litt som barn. Dyr er nysgjerrige, lekne, ærlige og emosjonelle på samme måte som barn ofte er. Ingenting er noen gang komplisert eller så, de er både veldig greie i kommunikasjonen og hvis de får muligheten til å tulle, vil de ikke gå glipp av det.

Man blir så oppriktig glad og varm i hjertet når man ser dyr eller barn leke. Det trenger ikke å være så spektakulært eller komplisert – ren lykke, ekte oppstemthet og spontanitet er alltid vanskelig å motstå.

Da blir det lett for smilebåndet å peke oppover. Derfor fikk klippet nedenfor, av noen hester som lekte i snøen, meg til å smile stort.

Hester er fascinerende, vakre majestetiske dyr. De har en utrolig evne til å skape sterke bånd med mennesker og viser ofte tydelige følelser.

Slippes ut i snøfylt hage

Hvis en hest har det bra eller er deprimert, er det ofte ganske lett å legge merke til det, uten å være ekspert for den saks skyld.

Det at genuin glede i en haug derfor kan vekke så sterke følelser hos oss mennesker – det er kanskje ikke så rart. Ofte tror jeg at vi er mer like enn vi vil innrømme. Noen ganger skal det rett og slett ikke så mye til før lykken skal gjøre seg gjeldende.

I dette fantastiske klippet får man se tre hester som er sluppet ut i en hage hvor det har falt metervis med snø. Man tror kanskje at hestene skal ta det litt forsiktig og kjenne etter – men nei!

Kilde: Facebook

Ren og skjær glede

Her er det lek og moro som gjelder – og de hopper ut med full glede!

En av hestene klarer ikke stoppe seg selv når han oppdager det spennende, hvite «materialet», som fylte hele hagen.

Hesten sparker bakover, hopper fremover og utstråler total harmoni!

Her kan du se det fantastiske klippet!

Horses Run Around And Play In Snow

These horses playing in the snow will surely brighten your day 😍🐴

Posted by UNILAD on Wednesday, January 23, 2019

Magisk, ikke sant? Man blir i skikkelig godt humør av å se disse søtnosene leke i snøen!

Er du enig? Så trykk på dele-knappen for å spre ekstra glede i dag!