Barnebarn tar med mormor i sportsbilen – reaksjonen når han trykker gassen i bånn er helt fantastisk

Man blir aldri for gammel til å ha det gøy! Se bare på denne fantastiske gamle damen som tar motet til seg og blir med barnebarnet sitt på en vill kjøretur i hans frekke sportsbil.

Man kan trygt si at det går unna når barnebarnet setter klampen i bånn. Jeg ler så tårene triller!

Selv er jeg ingen stor tilhenger av verken biler elle fart og spenning, men denne gamle damen er virkelig en tøffing. Videoen (nedenfor) får meg virkelig til å le godt.

Byr på seg selv

Det som til å begynne med ser ut som en rolig biltur for en mann og mormoren hans tar raskt en uventet vending når mannen spør om ikke mormor er klar for å trykke til litt mer på gasspedalen.

Youtube

Se på reaksjonen fra den herlige damen nå bilen akselerer mer og mer – det ser nesten ut som om damen flyr ut av bilen på grunn av den enorme kraften. Men ta det helt med ro – kjøreturen får en lykkelig slutt og viser frem det fine båndet mellom generasjonene.

Youtube

Uansett om man liker biler eller ikke så må man se dette klippet – på grunn av denne fantastiske damen.

Hun tillot til og med barnebarnet å legge ut videoen på internett, noe som tyder på at denne mormoren ikke har noen problem med å by på seg selv. Fantastisk!

Se klippet nedenfor og nyt!

Den gamle damens reaksjon er jo virkelig utrolig og fortjener og spres videre. Del gjerne ved å trykke på deleknappen slik at flere kan se denne herlige kjøreturen!