Veldig få nordmenn kan se den helt nakne kvinnen på åkeren – men klarer du å finne henne?

Når vi ser noe, sender øynene våre signaler til hjernen som tolker det vi ser og skaper et bilde av det vi ser på. Denne prosessen går veldig raskt og noen ganger følger ikke våre stakkars hjerner med i det øyet fanger.

Når hjernen ikke henger med så kan man bli forvirret og ikke helt forstå hva man ser på. Kanskje er det også derfor visuelle illusjoner, eller optiske illusjoner som de også kalles, har fascinert mennesker i uminnelige tider.

Nedenfor finner vi en optisk illusjon som virkelig har skapt diskusjoner – men klarer du å finne den nakne kvinnen på bildet?

Visuelle illusjoner setter virkelig sansene våre på prøve. De viser noe som ved første øyekast er et helt vanlig bilde, men jo mer man ser, jo flere detaljer oppfatter man.

Ekte kunstverk

Jörg Düsterwald jobber som kroppsmaler og med hjelp av dyktige fotografer prøver de å forene menneskekroppen med naturen.

Men kan man virkelig få mennesket og naturen til å sømløst «gå inn i» hverandre? Svaret er et rungende ja – og resultatene er helt fantastiske!

Mange av Jörgs utrolige illusjoner har spredt seg som ild i tørt gress på nettet – trolig fordi bare en brøkdel klarer å finne mennesker i disse vakre naturbildene.

Ser du den nakne kvinnen?

Nå skal vi teste hvor skarpt falkeblikket ditt er. Nedenfor følger et bilde der det skjuler seg en naken kvinne et sted på bildet – klarer du å finne henne?

Studer bildet veldig nøye, så vil du snart finne kvinnen.

Ser du henne? Hvis ikke, avslører vi svaret nedenfor.

Her er den skjulte kvinnen

Hvis du ikke klarte å finne den nakne kvinnen, kommer et innzoomet bilde som avslører hvor hun gjemmer seg.

Kilde: Instagram

Der ligger hun, midt på åkeren!

Fant du henne? Da kan du gi deg selv en velfortjent klapp på skulderen, bra jobba!

Nå kan du utfordre vennene dine gjennom å trykke på dele-knappen!