Utfordringen forvirrer mange – men kan du finne ut svaret?

Et av mine sterkeste minner fra barndommen er da man fikk hjem tegneserier. Noen av dem kom hver uke – andre sjeldnere. Flere av de jeg abonnerte på inneholdt en god del hjernetrim av ulike slag.

Jeg husker at det var en morsom og noen ganger også sårt tiltrengt pause fra å lese selve tegneserien. I ettertid sammenlignet jeg, søsknene og vennene våre deretter resultatene for å se hvem som var raskest med å løse gåter og utfordringer.

Jeg var nok ikke den som oftest vant, men det var et veldig morsom og litt spennende innslag i hverdagen. Siden da har jeg hatt et ordentlig konkurranseinstinkt.

Jeg synes egentlig at de fleste utfordringer og tester er morsomme. Ofte trenger det ikke å være spesielt lange eller kompliserte – å prøve å forstå en gåte eller et bilde er godt nok.

Gjelder virkelig å fokusere

Nå for tiden føles det ikke som man gjør slike ting så ofte. Hvis det er fordi at man blir for gammel for det, eller om dette konseptet har dødd ut – vet jeg faktisk ikke.

Men det er derfor jeg alltid blir litt ekstra glad når jeg finner en utfordring som minner meg om noe man prøvde å løse i sine yngre år.

Tidligere i dag, for eksempel, kom jeg over denne bildegåten (nedenfor) på nettet – og den var vanskeligere enn jeg trodde ved første øyekast.

Finn svaret på 30 sekunder

Ifølge Youtube-kanalen EG Mines klarer ikke de fleste å finne det riktige svaret innen 30 sekunder.

Utfordringen handler om å finne ut hvilken av disse tre fuglene som skiller seg ut fra de to andre.

Her kommer bildet – er du klar?

Husk nå at de fleste ikke klarer dette på 30 sekunder, så fortvil ikke hvis du ikke fant ut hvilken fugl som skiller seg ut.

Det handler om å feste øynene på en bestemt detalj – og da kan du sannsynligvis komme fram til det riktige svaret!

Nedenfor avslører vi svaret.

Her er fuglen som skiller seg ut

Har du tenkt ut et svar? Under dette bildet kommer svaret.

Kilde: Pixabay

Her er svaret.

Det er altså fugl 1 som skiller seg ut.

Hvorfor? Jo, den har flere synlige fjær enn nummer to og tre!

Trykk nå på dele-knappen hvis du hadde rett, eller hvis du vil gi en morsom utfordring videre til vennene dine!