Utfordring: Få nordmenn finner alle trekantene på bildet

Det er få ting som er så koselig som å krype opp i sofaen og løse noen utfordringer. Å sitte med en utfordring gjør at man bruker hjernen på en litt annen måte enn hva man vanligvis gjør.

Litt hjernetrim gjør attpåtil at man føler seg skarpere og klartenkt. I tillegg får man jo fram sitt indre konkurranseinnstinkt, som alltid er like morsomt!

Utfordringer trenger ikke være kryssord eller sudoku som følger med avisa, fordi takket være internett er det utallige mengder utfordringer man kan bryne seg på.

Gjelder å konsentrere seg

Her nedenfor finner vi en utfordring som nærmest får en til å tenke på gamle skoleoppgaver, da man lærte seg geometri og denne er alt annet enn enkel.

Det gjelder virkelig å konsentrere seg og prøve å tenke litt annerledes. Hvis man lykkes med det, har man en god sjanse til å løse denne utfordringen.

Hvor mange trekanter er det på bildet?

Her nedenfor kommer dagens utfordring. På bildet ser vi trekanter i forskjellige farger, de minner nesten om en Rubiks kube.

Selve utfordringen: Finn alle trekanter. Her er bildet.

Hvor mange trekanter finner du? Husk å se nøye på bildet og se etter trekanter. Nedenfor avslører vi svaret.

Så mange trekanter er det

Hvor mange trekanter klarte du å finne?

Riktig svar: 44 stykker!

Klarte du å finne dem alle? Gratulerer i så fall! Trykk nå på dele-knappen og se hvor mange av vennene dine som klarer denne utfordringen!