Personlighetstest: Hvordan henger du opp toalettrullen din?

Vi mennesker går gjennom livet uten å tenke så mye over hvordan vi gjør ting. Hvordan spiser vi? Hvordan tar vi på oss jakken? Hvordan snyter vi oss?

En av alle disse småtingene er hvordan vi henger opp toalettrullen. Personlighetstest: Hvordan henger du opp toalettrullen din?

Denne typen tester skal selvsagt tas med en god klype salt, men de er også ganske morsomme og stemmer veldig ofte godt overens.

Akkurat som med kroppsspråket vårt, kan de små tingene vi gjør ubevisst si noe om hvordan vi er som personer.

Dr. Gilda Carle, forholdsekspert, gjennomførte en studie på 2 000 kvinner og menn hvor de blant annet skulle avsløre hvordan de henger opp toalettrullen sin.

Hvordan henger du opp rullen?

Nedenfor kommer et bilde av to toalettruller opphengt i forskjellige retninger.

Hvilken av retningene velger du?

Bilde: Wikipedia/Wikimedia Commons

Nedenfor kommer en forklaring.

Velger du retning nummer 1?

Hvis du henger opp toalettrullen slik at papiret rulles ut under selve rullen, er du sannsynligvis en litt mer tilbaketrukket person. Du er pålitelig og har ganske få, men veldig nære, venner.

Velger du retning nummer 2?

Hvis du i stedet gjør som på bilde nummer to, gjør du som de fleste andre. Du er dominerende av natur og har en sterk personlighet. Disiplin er viktig og du tar gjerne mye ansvar.

Tredje måte

I sin studie fant imidlertid Gilda Carle også en tredje gruppe mennesker.

Dette er menneskene som ikke bryr seg i det hele tatt hvilken vei toalettrullen vender og dermed ikke gjør noe annerledes hver gang de henger den opp.

Folk som gjør ting annerledes har ofte en litt konfliktsky personlighet og er lette å inngå kompromisser med når det gjelder ting.

Selvfølgelig skal man ta denne typen tester med en klype salt, men det er sikkert interessant likevel?

Trykk på dele-knappen og se hvor godt det stemmer overens med vennene dine!