Foto: The Sun

Optisk illusjon som forvirrer nettet: Ser du ballerinaen blant alle flamingoene?

Jeg elsker hjernetrim! Uansett om det er kryssord eller sudoku har jeg alltid slukt dem i meg siden jeg var liten.

Hjernetrim er også veldig bra for å holde hukommelsen og evnen til å konsentrere seg på topp, så man kan trygt si at man kombinerer nytte med nøye!

I det siste har jeg virkelig holdt meg til denne typen visuell illusjon, og den nedenfor er virkelig vanskelig – jeg klarte den faktisk ikke uten å se på fasiten.

Visuelle illusjoner er en god måte å trene hjernen på. Man må ha et skarpt blikk hele tiden, og virkelig anstrenge hjernen.

Lurt tusenvis av nettsurfere

Men illusjonen nedenfor var faktisk for vanskelig, må jeg innrømme. Jeg måtte få hjelp fra barna mine for å lykkes med å løse den, og da vi løste den føltes det utrolig bra.

Da jeg fant den på nettet, ble det skrevet om hvor vanskelig den faktisk var, og at den visuelle illusjonen lurte tusenvis av brukere.

Nedenfor er det et bilde av mange flamingoer. Men et sted på bildet skjuler det seg en ballerinadanser. Kan du finne henne?

Kilde: The Sun

Ta deg god tid – husk at denne er veldig vanskelig, og bare noen få klarer den. Hvis du ikke finner ballerinadanseren, vil svaret komme nedenfor.

Der er hun, langt nede til venstre på bildet! Fordi hun er like blond som fuglenes nebb, er hun veldig vanskelig å finne.

Fant du henne uten å kikke? Da er det bare å trykke på dele-knappen og se om vennene dine klarer denne?