Kun 1 av 5 oppdager feilen i dette bildet – men lykkes du?

I blant tror jeg faktisk at jeg er litt gal, men hva enn jeg gir meg i gang med må jeg vinne. Konkurranseinnstinkt kan være bra i mange sammenhenger, men i blant bør man kunne ta et steg bakover og slappe av.

Nå er det ikke sånn at det er blodig alvor hjemme så fort brettspillene tas frem, men det er som å få en flis i fingeren om en av ungene vinner. Dessverre har de arvet denne egenskapen fra sine foreldre. Hver gang det er konkurranse hjemme hos oss er det bra om det ikke avsluttes med krangling.

Jaja, nå overdriver jeg kanskje litt, men dere forstår hva jeg mener. Det gjelder å være best til en hver pris, og med en familie som alltid har drevet med idrett er det kanskje ikke så rart at jeg har blitt som jeg har blitt.

Forrige helg hadde vi en koselig kveld og dro som vanlig frem noen brettspill. Jeg synes i alle fall at det er en hyggelig aktivitet. Man får tilbringe kvalitetstid sammen og bedriver tiden med en artig aktivitet som forhåpentligvis passer for alle.

1 av 5 får rett

Denne gangen var det et spill som blant annet gikk ut på at man skal oppdage hva som er feil i bilder. Det var både vanlige bilder og animasjoner. Enkelte er vanskeligere enn andre, men det ble en veldig spent stemning når man under tidspress skulle finne ut hva det var som ikke stemte med bildene.

Wikimedia Commons

Det endte med at sønnen og datteren min, som var på lag, vant. Selv om man ble litt bitter ble jeg også stolt over barna mine. Spesielt når de viser at de har arvet konkurranseinnstinktet fra sine foreldre!

En av de mer utfordrende bildene i spillet var det som ligger under her. Det var ikke alle som klarte den, men da jeg sjekket io etterkant så viste det seg at bare 1 av 5, i følge nettsiden Brightside, finner feilen med en gang.

Nå er spørsmålet om du klarer det! Hva er feil i dette bildet? 

En del fant sikkert feilen med en gang, men det kan være vanskeligere for andre. Det er altså bare 1 av 5 som klarer å se feilen med en gang.

Ledetråd: Armene

Om du vil ha en ledetråd så kan jeg si at du bør se på armene til kvinnen. Det er nemlig noe merkelig med dem.

Om du ikke klarer å finne ut av det avslører vi svaret nedenfor!

Det rette svaret er at speilet viser feil refleksjon av armene. Hånden som er oppe på hatten (venstre) vises til høyre i speilet, noe som er galt.

Fikk du rett? Trykk på dele-knappen og send en artig utfordring til vennene dine.