Foto: Brightside

Ingen på jobben min hadde rett – men kan du se hva som er feil i dette bildet?

Noe jeg alltid har elsket er morsomme utfordringer. Å løse gåter og andre utfordringer har fulgt meg siden barndommen, og jeg tror ikke jeg kommer til å slutte før om mange år.

På den ene siden er det en fantastisk form for avslapning, og på den andre siden er det noe morsomt som også er bra for hjernen.

Hver gang barna mine kommer på besøk, prøver jeg å få dem interessert i ting som dette. Det kan være alt fra optiske illusjoner til vanskelige bildegåter eller matteoppgaver.

Nå foretrekker naturligvis dagens ungdom å sitte med mobiltelefonene sine hele tiden, men fra tid til annen klarer jeg faktisk å få barna mine til å engasjere seg i en gåte. I en verden der teknologi snart vil ta seg av all tenking for oss, tror jeg det er nyttig å holde hjernen i gang med ulike typer utfordringer!

Denne bildegåten fant jeg på nettet tidligere denne uken. Den er faktisk veldig god, og jeg måtte tenke en stund før jeg kom fram til riktig svar. Jeg fant den hos Brightside og testet den på mine 5 kolleger. Faktisk var det ingen av dem som klarte den. Etter en ledetråd derimot, begynte svarene imidlertid å trille inn.

Finnes 1 feil på bildet

Det et bilde av en havn hvor det er et skip og noen andre detaljer rundt. Men noe er veldig feil med bildet. Din oppgave er nå å finne ut hva!

Så tenk deg om to ganger. Du kan faktisk starte uten ledetråder! Noen vil helt sikkert se hva som er feil med en gang, mens det er tøffere for andre.

Hva er galt med dette bildet?

Husk at de 5 jeg testet denne gåten på hadde det vanskelig med å løse den, så dette er faktisk ikke så lett.

Utfordre vennene dine

Hvis du vil ha en ledetråd, kan jeg si at skipet spiller en sentral rolle her. Kanskje ikke så uventet, men noe med at det ligger akkurat der er rart. Ser du hva det er?

Hvis det ikke hjalp, vil vi nå avsløre svaret nedenfor!

Det riktige svaret er at skipet umulig kunne ha kommet inn i kanalen gjennom den smale inngangen. Den er, som du ser, altfor smal for det mye bredere skipet. Nei, det der går aldri!

Klarte du gåten? Trykk da på dele-knappen, så kan du benytte anledningen med å sende en morsom utfordring til vennene dine!