Hvor snartenkt er du? Finn julenissen som skiller seg ut – du har 20 sekunder på deg

Nå i desember har man hodet fylt med alt som skal lages og forberedes til jul. Det skal handles, pyntes, sette opp juletre, pakke gaver og alt i mellom.

Hjernen kan lett føles litt overfylt og det er vanskelig å holde styr på alt. Derfor kan det være greit å ta en liten pause fra alle hverdagslige gjøremål og la hjernen fokusere på noe annet en stund, som å løse gåter for eksempel.

Gjennom å løse gåter trener man hjernen litt, noe som gjør at man som regel føler seg litt klarere i tankene og mer klar til å ta fatt på alle juleoppgavene.

Jeg er veldig svak for kryssord i de fleste tilfeller, men i det siste har jeg fått sansen for andre typer utfordringer, nemlig der poenget er å finne en detalj i et bilde som skiller seg ut fra de andre.

Ifølge nettstedet Mind Checker, som lager disse gåtene, er det bare et geni som klarer disse utfordringene innen 15 sekunder. Det er kanskje noe overdrevet, men den er uten tvil vanskelig!

Som nevnt ovenfor gjelder det altså å finne julenissen som skiller seg ut fra de andre. Det er dermed viktig å skjerpe blikket og virkelig fokusere.

Klarer du å finne den?

Du kan bare se på bildet i 20 sekunder for å klare «genigrensen».

Ser du hvilken nisse som skiller seg ut på bildet under?

Klarer du å finne nissen som skiller seg ut? Hvis ikke, så kommer svaret her nedenfor.

Her er julenissen som skiller seg ut

Fant du ikke nissen? Ingen fare, her avslører vi hvor han gjemmer seg.

Der er det en nisse uten bjelle! Ikke så lett å se, men nå som man har ringet rundt han, føles det jo åpenbart!

Så du det? Trykk da på dele-knappen for å utfordre vennene dine!