Få nordmenn klarer å finne katten blant uglene på under 20 sekunder

Å kunne sitte ved kjøkkenbordet eller på sofaen og delta i litt ærlig hjernetrim er en skikkelig helgeklassiker. Man har kaffekoppen, pennen og avisen der man sitter og undrer over et kryssord eller sudoku. Men siden internettets inntog i våre liv trenger man jo ikke lenger å føle seg begrenset til oppgavene som kommer med avisa. Det finnes nemlig et hav av morsomme utfordringer å velge mellom på nettet, blant annet den her nedenfor.

Alle er godt klar over at man må holde kroppen i gang med regelmessig trening og spise rimelig sunt for å holde seg frisk og i form. Men faktum er at det er minst like viktig å trene hjernen på samme måte som kroppen for at den skal holde seg frisk i lang tid. Man bruker jo hjernen nesten hele tiden, men det er ikke alltid man får anstrengt den med en skikkelig utfordring. I tillegg er det alltid morsomt å kunne få fram sitt indre konkurranseinnstinkt for å lykkes med å løse oppgaven!

Må konsentrere seg ordentlig

Dagens utfordring handler ikke om noen matteoppgaver eller gåter. Det handler enkelt og greit om å finne en detalj i et bilde. Det kan høres enkelt ut, men detaljene er godt gjemt i bildet, og hvis man ikke konsentrerer seg ordentlig, blir det veldig vanskelig. Men hvis man virkelig fokuserer så burde man klare dagens utfordring.

Kan du finne katten blant alle uglene?

Her kommer dagens utfordring! Nedenfor ser vi et bilde av mange ugler, men et sted på bildet gjemmer det seg en katt. Oppgaven er å finne katten –på under 20 sekunder.

Her kommer bildet.

Ser du katten? Det er ikke så lett, men det bør være synlig hvis man virkelig fokuserer.

Hvis du ikke ser den, kommer svaret her nedenfor.

Her gjemmer katten seg

Ok, hvis du ikke finner katten på under 20 sekunder er det helt greit, det er langt fra alle som klarer det.

Her nedenfor kommer svaret.

Der er den, en liten glad katt som gjemmer seg blant alle uglene! Ikke så lett å finne, men når du ser den, føles det åpenbart!

Klarer du å finne den? Gratulerer til deg i så fall! Trykk nå på dele-knappen og se om vennene dine lykkes like godt!