Foto: Jörg Düsterwald

En naken kvinne gjemmer seg i dette vakre fotografiet – men svært få kan se henne

Så snart øynene våre merker noe, sender de signaler til hjernen som tolker inntrykkene. Dette går utrolig fort, noen ganger slik at vi knapt forstår det selv.

Men hva skjer når øyet oppfatter noe som kanskje ikke er akkurat det det først ser ut til å være? Da blir man forvirret, og kanskje det er derfor optiske illusjoner har fascinert oss mennesker gjennom alle tider.

Optiske illusjoner, eller visuelle illusjoner som de også kalles, setter virkelig sansene våre på prøve. De viser noe som ved første øyekast er et helt vanlig bilde, men jo mer man ser, jo flere detaljer oppfatter man.

Nedenfor viser vi eksempler på noen optiske illusjoner som er laget med kroppsmaling – hvor mange riktig får du?

De beste illusjonene synes jeg er de som er skapt i virkeligheten og gjennom virkelige bilder. Da jeg for første gang så tyske Jörg Düsterwalds verk, ble jeg faktisk helt betatt.

Vakker kunst med mennesker

Jörg Düsterwald jobber som kroppsmaler og med hjelp fra dyktige fotografer forsøker de å forene menneskekroppen med naturen.

Men kan man virkelig få mennesket og naturen til å sømløst »gå inn i» hverandre? Svaret er et rungende ja – og resultatene er helt makeløse!

Mange av Jörgs utrolige illusjoner har spredt seg som ild i tørt gress på nettet – sannsynligvis fordi bare en brøkdel klarer å finne mennesket i hans vakre naturbilder.

Kan du finne den nakne kvinnen?

Nå skal vi teste hvor skarpt falkeblikket ditt er. Her nedenfor følger et fotografi der en naken kvinne gjemmer seg et sted på bildet – klarer du å finne henne?

Kilde: Instagram

Ser du henne? Hvis ikke, avslører vi svaret nedenfor.

Her er den nakne kvinnen

Hvis du ikke greide å finne den nakne kvinnen, kommer det her et forstørret bilde som avslører hvor hun gjemmer seg.

Kilde: Instagram

Der ligger hun, veldig godt skjult! Her er hele kunstverket.

Fant du henne? Da kan du gi deg selv et velfortjent klapp på skulderen, bra jobba!

Utfordre vennene dine ved å trykke på dele-knappen!