En helt naken kvinne gjemmer seg i dette vakre bildet – men kan du se henne?

Når øynene våre legger merke til noe sender de signaler til hjernen, som deretter tolker inntrykket. Først da får vi se et bilde av det er vi ser på.

Dette går utrolig fort og noen ganger holder ikke hjernen vår tritt med det øyet oppfatter.

Hva skjer da når øyet oppfatter noe som kanskje ikke er akkurat hva det først ser ut til å være? Da blir man forvirret, og kanskje er det derfor optiske illusjoner har fascinert oss mennesker gjennom alle tider.

Nedenfor finner vi en optisk illusjon som virkelig har skapt diskusjoner – men klarer du å finne den nakne kvinnen på bildet?

Optiske illusjoner, eller visuelle illusjoner som de også kalles, setter virkelig sansene våre på prøve. De viser noe som ved første øyekast er et helt vanlig bilde, men jo mer man ser, jo flere detaljer oppfatter man.

Ren og skjær kunst

Jörg Düsterwald jobber som kroppsmaler og med hjelp av dyktige fotografer prøver de å forene menneskekroppen med naturen.

Man kan man virkelig få mennesket og naturen til å sømløst «gå inn i» hverandre? Svaret er et rungende ja – og resultatet er fantastisk!

Mange av Jörgs utrolige illusjoner har spredt seg som ild i tørt gress på nettet – sannsynligvis fordi bare en brøkdel klarer å finne menneskene i disse vakre naturbildene.

Klarer du å se den nakne kvinnen?

Nå skal vi teste om du kan «løse» et av disse kunstverkene. Nedenfor er det et bilde der en naken kvinne gjemmer seg et sted på bildet – klarer du å finne henne?

Studer stranden veldig nøye, så vil du snart se kvinnen.

Ser du henne? Hvis ikke, avslører vi svaret nedenfor.

Her gjemmer den naken kvinnen seg

Hvis du ikke klarte å finne den nakne kvinnen, kommer bildet her igjen, men med en markering som avslører hvor hun gjemmer seg.

Der er hun! Veldig vanskelig å se ved første øyekast, eller hva?

Her får man se litt mer bakgrunn til kunstverket!

Fant du henne? Da kan du gi deg selv en velfortjent klapp på skulderen, bra jobba!

Nå kan du utfordre vennene dine ved å trykke på dele-knappen!