Du har 10 sekunder på deg: Veldig få nordmenn finner alle S-ene på bildet – men lykkes du?

Det har i det siste blitt litt av en trend på nettet med ulike visuelle illusjoner, utfordringer og optiske illusjoner. Vi mennesker liker tilsynelatende å teste våre evner og begrensninger.

Det er jo i tillegg alltid morsomt og spennende å sammenligne resultatene sine med andre!

Gjennom årene har vi sett mange fascinerende bildegåter av ulike slag. De kan komme i ulike former og uttrykk, men felles for nesten samtlige er at de vanligvis kan løses etter iherdige forsøk.

En av de siste utfordringene jeg snublet over er dette bildet (nedenfor). Tilsynelatende er det svært få som klarer å finne alle S-ene blant en haug med 5-tall innen 10 sekunder. Bokstaven og tallet det er snakk om er jo ikke så ulike hverandre.

Det gjelder virkelig å fokusere på bildet og å lete effektivt!

Hvor mange S-er ser du?

Jeg husker at man måtte teste slikt i skoletiden som barn, men de siste årene har det ikke blitt like mye av det fra min side. Dessverre.

Egentlig burde man nok teste litt mer hjernetrim for å anstrenge hjernen på en litt annen måte med jevne mellomrom! Det kan nok aldri skade – og det er også litt morsomt. Spesielt hvis man er et konkurransemenneske som meg!

Vel – hvor mange S-er klarer du å finne innen 10 sekunder?

Ok, husk nå hvor mange S-er du klarte å finne!

Det er som sagt få som lykkes med kunsten av å snappe opp alle på første forsøk!

Nedenfor avslører vi svaret – alle S-ene er nå markert i svart.

Riktig svar er altså at det er 9 S-er på bildet!

Trykk nå på dele-knappen hvis du klarte å finne minst 5! Da har du gjort en god jobb og du kan da benytte anledningen til å sende utfordringen videre til vennene dine! Det settes virkelig pris på!