Bilde: Facebook/i SEENT it

Det er en vakker leopard et sted i dette bildet – men den er nesten umulig å finne: Lykkes du?

Det er alltid spennende og morsomt å utfordre seg selv. Man kan selvfølgelig gjøre dette på mange forskjellige måter – alt fra strikkhopping til å prøve nye matoppskrifter eller prøve seg på en utfordring for å trimme hjernen.

Jeg vil nå la deg teste sistnevnte – de siste dagene har et bilde blomstret på nettet som gjør folk nær gale. Det handler om å finne en leopard på et bilde som ble lagt ut på Twitter.

Mange tror først det er en vits – nettopp fordi den store katten kamuflerer seg selv så godt at den er nær umulig å finne.

Ja, dette bildet, som ifølge Ladbible ble lastet opp av en Twitter-bruker, har nå skapt mange debatter på nettet. Noen mener bildekvaliteten er for dårlig til at det er mulig å finne dyret, andre hevder at de klarte det med en gang, og noen er et sted i mellom.

«Jeg blir gal»

Personen som var den første til å publiserte bildet, har skrevet at hun fikk det sendt av en venninne – og syntes først det var morsomt. Den store katten kunne ikke sees.

«Jeg var overbevist om at det var en vits … til jeg oppdaget leoparden. Kan du finne den?», skriver hun ifølge Ladbible.

Bilde: Facebook/i SEENT it

Reaksjonene ble massive.

«Send meg svaret, vær så snill. Jeg blir gal og fortsetter å se på dette», sier en følger.

«Tok meg for lang tid – omtrent 5 minutter. Godt skjult … mer som dette», tenker en annen.

Ser du leoparden?

La oss være ærlige, jeg tror at på det meste hadde kanskje 1% klart dette uten hjelp. For ja, leoparden er faktisk ganske så godt skjult og kamuflert.

Blir det lettere slik?

Bilde: Facebook/i SEENT it

Eller slik?

Bilde: Facebook/i SEENT it

Nå ser du leoparden, ikke sant?

Se midt på bildet nedenfor. Selv om kvaliteten er ganske dårlig, synes jeg du bør kunne se dyret – i hvert fall om du ser en stund!

Bilde: Facebook/i SEENT it

Nå zoomer vi inn maksimalt!

Bilde: Facebook/i SEENT it

Ser du leoparden nå? Trykk på deleknappen, så kan du invitere vennene dine til en morsom utfordring i dag!