Dagens utfordring: Finn kattene

Noen ganger er det vanskelig å ta inn hva man har foran seg.

Verden vår er så vakker, fascinerende og byr alltid på slike overraskelser at det nesten er vanskelig å begripe. Å da lete etter de riktige tingene i et fremmed miljø kan være veldig vanskelig – og samspillet mellom øynene og hjernen er ofte mer komplekst enn vi nok vil tro.

Nå skal vi derfor undersøke hvor skarpt falkeblikket ditt er!

Når man leter etter noe spesifikt, er det noen ganger nærmest umulig å finne det. Man kan derimot støte på noe man nesten hadde glemt fantes i hjemmet – og jeg tror de fleste kan relatere seg til den frustrasjonen.

Tid for en utfordrende test

Jeg er nok ikke alene om å lete etter solbrillene mine mens jeg bruker dem. Eller så løper man rundt og leter etter mobiltelefonen mens man har den i jakkelommen.

Å lete på de riktige stedene er enkelt og greit ganske vanskelig. Spesielt i nyere miljøer når det er mye annet interessant å ta tak i. Da kreves det et intenst fokus og samarbeidet mellom øyne og hjerne settes på prøve.

Nå skal vi se hvor dyktig du er til å håndtere den situasjonen!

Oppgave: Klarer du å finne katten?

Din oppgave nå er å lete på riktig plass i håp om å finne katten på tre forskjellige bilder. Et sted gjemmer det seg en kattepus, men spørsmålet er hvor lang tid det vil ta deg å finne den. Hvis du i det hele tatt klarer det!

Svarene vil avsløres lenger ned.

Bilde 1 – finner du katten?

Bilde 2 – finner du katten?

Bilde 3 – finner du katten?

Fant du kattene?

Kanskje du fant det vanskelig med alle bildene, eller så var alle tre ganske enkle for deg.

Nå skal vi avsløre hvor kattene befant seg.

Bilde 1: Kamuflerer seg i teppet

Bilde 2: Titter fram rundt hjørnet

Bilde 3: Ligger oppe på skapet

Tester som dette er både morsomme og byr på sårt tiltrengt hjernetrim!

Klarte du å finne katten på minst to av bildene? Da synes jeg du har gjort en god jobb! Trykk da på dele-knappen nedenfor for å videresende utfordringen til vennene dine!