Dagens utfordring: Finn katten som skiller seg ut

En skikkelig god tankenøtt er aldri feil, oftest føles det som man tenker litt klarere etter å ha sittet med litt hjernetrim. Det høres kanskje rart ut, men det er faktisk bra å rense hjernen for alle hverdagslige bekymringer og fokusere på noe helt annet. Det er også bra for hjernen å få litt trim med jevne mellomrom, akkurat som man må ta seg en tur i ny og ne for å holde seg i form.

Hjernetrim kan handle om ganske enkle ting og trenger absolutt ikke være komplisert. Det viktige er at man får anstrengt hjernen en liten stund og det skader selvfølgelig aldri å få fram sitt indre konkurranseinstinkt!

Etterlengtet pause

Utfordringen nedenfor er et utmerket eksempel på hjernetrim som gir en etterlengtet pause på jobben eller i TV-sofaen.
Det gjelder å virkelig fokusere, fordi dette er ikke en lett oppgave. Men hvis man virkelig anstrenger seg så bør man klare den.

Finn katten som skiller seg ut

Ok, her er dagens utfordring. Nedenfor kan vi se et bilde av tre katter. De er veldig like hverandre, men det er én katt som skiller seg ut fra de to andre. Ditt oppdrag: Finn katten som skiller seg ut – på mindre enn 30 sekunder. Er du klar? Her kommer bildet.

Klarer du å se hva som gjør at en av kattene skiller seg ut fra de andre? Det er som sagt en spesifikk detalj – og finner du den har du sannsynligvis svaret!

De fleste klarer det ikke innen 10 sekunder, men hvis du lykkes, så skal du være fornøyd!

Nedenfor avslører vi svaret!

Det riktige svaret er at katt C skiller seg ut! Hvorfor? Jo, den har ingen øyenbryn, noe både katt A og B har.

Ikke vær sjenert nå, trykk på dele-knappen hvis du hadde rett, så kan du gi en morsom utfordring videre til vennene dine!