Barneforbudt gåte: Kan du finne ut det riktige svaret uten å rødme?

På TV og i aviser i dag ser man stadig ulike typer av tips for å holde kroppen i god form. Det er øvelser av alle slag man kan gjøre i ethvert hjem.

Det sier seg selv at det er godt å holde kroppen i gang med styrke- og kondisjonstrening. Det må man for å holde seg frisk og rask.

Men det som ofte glemmes er at hjernen også trenger mosjon.

Hjernen trenger, akkurat som resten av kroppen, stimulering for å holde seg godt. I en tid hvor teknologi hjelper oss mye med tenkningen vår, er det spesielt viktig å anstrenge hjernen med jevne mellomrom.

Etter å ha løst en utfordring eller to føler man ofte at man har lettere for å konsentrere seg og man tenker også litt klarere. Derfor kommer det her en liten utfordring – av det barneforbudte slaget.

Hjernetrim kan komme i mange former, og det spiller ikke så stor rolle om man driver med matteoppgaver, kryssord, sudoku eller gamle gåter.

Anstrenge hjernen

Det viktigste er at man får anstrenge hjernen litt fra tid til annen. Når man står overfor en utfordring, aktiveres jo også ens indre konkurranseinstinkt.

Man blir liksom gira, spesielt hvis man har blitt utfordret av en venn, noe som er veldig populært på nettet – man sender rundt ulike vanskelige utfordringer til hverandre.

Nå er spørsmålet om du våger å prøve deg på denne skitne gåten.

Barneforbudt gåte

Gåten er av det klassiske slaget, hvor man må både tenke godt og prøve å tenke utenfor den berømte boksen for å kunne klare den.

Samtidig har den en litt barneforbudt framtoning, noe som gjør det hele litt mer spennende. Gåten kommer her nedenfor på et bilde.

Er du klar? Her kommer bildet.

Bilde: Newsner

«Iblant tar du meg i munnen din. Når du stapper meg inn er jeg hard, men når du tar meg ut er jeg myk. Hva er jeg?»

Ja, hva kan det være? Ikke la fantasien løpe for langt i den vulgære retningen, men prøv å tenke på hva svaret kan være.

Nedenfor avslører vi svaret.

Her er svaret

Kom du på det riktige svaret? Hvis ikke, avslører vi det under bildet nedenfor.

Bilde: Pixabay

Riktig svar er: tyggegummi.

Tenkte du på noe annet, barneforbudt som man kan putte i munnen? I så fall er du sannsynligvis en skitten liten gris!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette i dag!