Se på fingertuppen din: Utseendet kan avsløre noe spennende om deg som person

Fra spåkoner som skal kunne se fremtiden vår i håndflatene våre til å se opp mot himmelen for å tolke stjernetegn. Måtene vi har prøvd å forstå hvorfor vi mennesker er som vi er, har vært mange gjennom årene.

Utseendet vårt har alltid fascinert oss og vi har alltid prøvd å trekke forskjellige sammenkoblinger mellom hvordan vi ser ut.

Det høres kanskje litt dumt ut å gå til en gammel kvinne som skal fortelle deg hva som vil skje i fremtiden din, men faktum er at selv i dag er vi engasjert i lignende ting.

Men i stedet for spåkoner, gjør vi ulike typer personlighetstester på nettet. Kanskje ikke fordi vi tror på dem, noe man nok heller ikke burde gjøre, men fordi det er litt spennende.

Derfor bør du ta en ekstra titt på fingertuppene dine – de kan nemlig avsløre hvordan du er som person.

Hvor mange ganger har man tatt seg en nærmere titt på fingertuppene da? Ikke så ofte, vil nok være svaret for de aller fleste.

Så lenge man ikke tilfeldigvis sitter fast i symaskinen eller klipper av en bit når man hakker løk, er nok fingertuppene der stort sett ubemerket.

Men tilsynelatende kan utseendet til fingertuppene si noe om ens personlighet. Ifølge nettstedet nettstedet Scoop Whoop finnes det fire typer fingertupper, og de er alle knyttet til en viss personlighetstype.

Fingertupp A

Hvis fingertuppene dine ser slik ut, er du en tilbaketrukket person og du bekymrer deg til tider om hva folk egentlig synes og tenker om deg.

Du har noen få men veldig nære venner som du gjør alt for og de som kjenner deg vet at det ikke er noen som er mer lojale enn deg.

Du er målrettet og kjemper hardt for å komme dit du vil, uansett hva det gjelder. Du kan være en ganske dårlig taper, men det inntreffer heldigvis ikke altfor ofte.

Fingertupp B

Hvis enden av fingrene dine ser slik ut, er du sannsynligvis ryddig.

Tider er for å holdes og klær henges forsiktig i skapet eller kastes i skittentøyskurven, å ha en stol på soverommet hvor klærne henger litt løst eksisterer ikke i din verden.

Å være spontan er ikke din greie. Du planlegger ting så mye som mulig.

Du liker å ordne ting for vennene dine, som du mer enn gjerne henger med i en litt større gruppe. Du kan av og til bli oppfattet som litt hard, men det er fordi ingenting i planleggingen skal feile.

Fingertupp C

Har du en fingertupp som denne, som minner litt om en spade, er du veldig spontan.

Planlegging er ingenting for deg, du tar dagen som den kommer: på sparket.

Å ha ting planlagt på forhånd kan få deg til å føle deg litt fanget, noe som kan forstyrre vennene dine som kanskje vil planlegge litt mer.

Folk setter derimot stor pris på din oppfinnsomhet og livsglede.

Fingertupp D

Hvis du har en slik tommel, liker du ikke å kaste bort tiden din på hverdagslige gjøremål.

Hverdagen kjeder deg lett og du søker gjerne nye, spennende eventyr på tidligere uberørt mark.

Du blir oppfattet som litt mystisk av vennene dine, som noen ganger kan føle at du blir litt distrahert når du svever av gårde i fantasiens verden.

Hvilken fingertupp har du? Og passet beskrivelsen til din personlighet?

Trykk på dele-knappen for å se om den matcher vennene dine!