Hvordan knytter du neven? Svaret kan avsløre noe interessant om din personlighet

Hvordan ser vi ut? Hvorfor ser vi ut som vi gjør? Sier det noe om oss personer?

Spørsmål som disse har vi mennesker tenkt på siden uminnelige tider. Et eksempel på dette kan være det gamle trikset med å forutsi en annen persons fremtid ved å se i håndflatene.

Personlighetstester av denne typen bør selvfølgelig alltid tas med en stor klype salt, men samtidig er de veldig morsomme å gjøre og stemmer ofte ganske bra.

Så knytt neven sammen og ta en nøye titt på hvordan den ser ut – den kan nemlig si noe om din personlighet.

Knyttneve nummer 1

Knytter du neven på denne måten? I så fall er du drevet og beskyttende. Du er en naturlig leder og gir alltid 110 prosent for å nå dine mål – uansett hva de er.

Personer som knytter neven på denne måten sørger alltid for å ta vare på sine nærmeste og utgjør en stor trygghet for alle som betyr noe for dem.

Knyttneve nummer 2

Hvis du holder neven på denne måten, er du utadvendt og har god selvtillit. Ærlighet er ekstremt viktig for deg, og du viser alltid hvordan du har det. Du tror på det du gjør, har høye mål og drømmer som du jobber hardt for å oppnå. Samtidig er du veldig takknemlig for det du faktisk har.

Ærligheten din er todelt, da den genererer takknemlighet fra de rundt deg, men kan også virke skummel for noen. Men du har ingenting å skjule og går rett på sak uansett hva det gjelder.

Knyttneve nummer 3

Knytter du neven med tommelen inni hånden? Da er du en snill og rolig sjel. Du er følsom og veldig forsiktig med hvem som kommer deg nær i livet. I sosiale sammenhenger holder du en ganske lav profil.

Men de som står deg nær vet at du faktisk er en liten slu person som gjerne byr på deg selv i et selskap som kjennes trygt. Du har få, men veldig nære venner du går gjennom ild og vann for.

Hvilken knyttneve er du – og hvor bra samsvarer det med din personlighet? Trykk nå på deleknappen og se hva vennene dine får!