Foto: Wikimedia Commons

Hvordan du henger opp toalettrullen din avslører noe viktig om deg

Mange av de tingene vi gjør i hverdagen skjer uten at vi tenker spesielt mye over det. Hvordan vi holder bestikket når vi spiser? Hvordan knyter vi skoene? Hvordan snyter vi oss?

Alle disse småtingene inkluderer også å henge opp dorullen. Vi i Humorbibelen har tidligere rapportert om hvilken måte som er den riktige å henge opp toalettrullen på, men hvilken retning man snur toalettrullen kan faktisk si noe om ens personlighet, ifølge nettstedet Fabiosa.

Denne typen tester bør selvfølgelig tas med en god klype salt, men de er også ganske morsomme og stemmer ofte veldig godt.

Akkurat som med kroppsspråket vårt, kan de små tingene vi gjør ubevisst si noe om hvordan vi er som mennesker. Dr. Gilda Carle, relasjonsekspert, gjennomførte en studie på 2000 kvinner og menn der de blant annet avslørte hvordan de henger opp toalettrullen sin.

Hvilken retning henger du den opp?

Her nedenfor kommer et bilde av to doruller hengt i forskjellige retninger.

Hvilken av følgende velger du?

Kilde: Wikipedia/Wikimedia Commons

Velger du måte nummer 1?

Hvis du henger opp toalettrullen slik at papiret rulles ut under selve rullen, er du sannsynligvis en litt mer tilbaketrukket person. Du er pålitelig og har ganske få, men veldig nære venner.

Velger du måte nummer 2?

Hvis du i stedet gjør som på bilde nummer to, gjør du som de fleste andre. Du er dominerende av natur og har en sterk personlighet. Disiplin er viktig, og du tar gjerne et stort ansvar.

Det finnes en tredje måte

I sin studie fant Gilda Carle imidlertid også en tredje gruppe mennesker.

Det er de menneskene som ikke bryr seg i det hele tatt hvilken retning toalettrullen henger og dermed bytter på hver gang de henger den opp.

Folk som bytter på har ofte en litt konfliktsky personlighet og er lette å gå på kompromiss med. De er også ofte tålmodige og følsomme.

Man bør selvsagt da denne typen test med en klype salt, men det er sikkert interessant uansett?

Trykk nå på dele-knappen og se om den matcher med vennene dine også!