Hva ser du først på bildet? Enkel test avslører hvordan du har det akkurat nå – innerst inne

Hvis du blir spurt om hvordan du har det akkurat nå – hva ville du svart da?

Akkurat nå er det en haug med ulike personlighetstester på nettet som hevder å kunne si ulike ting om ens personlighet. Naturligvis skal man ta dem med en stor klype salt, men de kan fortsatt være morsomme å gjøre ettersom de ofte stemmer ganske bra.

Denne enkle testen skal kunne si noe om hvordan du har det akkurat nå, innerst inne, avhengig av hvilket motiv du først ser på et bilde.

Hvordan man føler seg varierer selvsagt fra tid til annen, det er mange faktorer som spiller inn. Hvor i livet man befinner seg, hvilke mennesker man har rundt seg, hvordan man spiser, sover, trener også videre.

Hva ser du først på bildet?

Her nedenfor kommer et bilde som er en såkalt optisk illusjon. Den er malt på en måte som kan lure øyet og inneholder to tydelige motiver.

Ifølge testen, som man som sagt skal ta med en stor klype salt, kan motivet du først ser avsløre hvordan du har det akkurat nå.

Her kommer bildet – ser du en kvinne eller en hodeskalle?

Forklaringen kommer nedenfor.

Ser du en hodeskalle først?

Hvis du ser en hodeskalle, har du en indre styrke, og du er klar for å møte alle utfordringer livet kan by på. Du har lederegenskaper som kommer til å hjelpe deg med å fullføre oppgavene du er tildelt.

Ser du en kvinne først?

Hvis du i stedet ser en kvinne på huk først, så har du litt dårlig selvtillit. Du har vansker for å ta beslutninger og holder deg gjerne for deg selv akkurat nå da du er redd for at avgjørelsene vil bety store endringer i livet ditt. Du vil ha godt av å bli oppmuntret og tørre å tro på dine egne beslutninger. Forstå og tro på deg selv og ikke hva andre skal synes og tenke – du er kreativ og løsningsorientert!

Stemte det bra inn på deg?

Trykk nå på dele-knappen og se hvordan vennene dine har det!