Enkel test: Hvordan knytter du nevene? Svaret kan avsløre noe interessant om din personlighet

Hvorfor ser vi ut som vi gjør? Påvirker utseendet vårt personligheten vår? I så fall hva sier det om oss og hva kan vi lære av det?

Disse spørsmålene har mennesker fundert over siden tidenes morgen, og det er gjort forskjellige forsøk på å finne ut om utseende kan ha noe med vår personlighet å gjøre.

Fra datidens spåmenn som ble sagt å kunne forutsi ens fremtid, avhengig av hvordan håndflatene våre så ut, til dagens personlighetstest på nettet.

Selvfølgelig skal man alltid ta denne typen test med en heftig klype salt, men de er fremdeles ganske morsomme å gjøre. I tillegg er de faktisk ganske treffsikre.

Denne personlighetstesten nedenfor handler om hvordan man knytter neven og hvilken type person man er, skriver The Daily Net.

Tre ulike »knyttnever»

Flere ganger om dagen knytter vi nevene, vanligvis uten å tenke over det. Det kan ha noe med at vi er nervøse eller blir sinte. Men nøyaktig hvordan knytter vi neven? Det sier noe om oss som mennesker.

Nedenfor presenteres tre forskjellige måter å knytte nevene på – for enkelhetens skyld kaller vi dem A, B og C.

Hvordan knytter du neven din? Nedenfor rapporterer vi hva det sier om personligheten din.

Knyttneve type A

Knytter du neven din på denne måten, er du sannsynligvis en litt forsiktig person. Vennene dine ser på deg som myk og følsom.

Du tar ikke forhastede avgjørelser, men tenker nøye før du gjør noe. Du er veldig strategisk og godt organisert.

Du har stor empatisk evne, noe som gjør at du er lett å like, og du enkelt får venner, som du setter pris på, men også er opptatt av din egen tid.

Knyttneve type B

Hvis du legger tommelen over fingrene på denne måten, så er du sjarmerende og talentfull. Utstrålingen din gjør det enkelt for deg å se på deg selv når du går inn i et rom og du liker det.

Du liker å snakke med alt og alle, som er basert på nysgjerrighet. Å snike seg som en katt rundt varm grøt er ikke noe for deg, du er rett på sak.

Du bærer følelsene dine på utsiden, hvis du er glad, trist eller sint, merker man det umiddelbart.

Knyttneve type C

Å lukke tommelen under fingrene indikerer en introvert personlighet.

Tommelen symboliserer tanker, som du gjerne holder for deg selv. Du har få, men veldig nære venner og liker å unngå konflikter.

Du kan oppsøke sosiale arrangementer, men blir sjelden hele kvelden uten å måtte trekke deg bort en stund. Dine viktigste faktorer i livet er harmoni og ro.

Hvordan knytter du nevene – og hvor godt passer det inn i din personlighet?

Trykk nå på deleknappen for å se om det også stemmer med vennene dine!