Det første du ser på dette bildet sier noe spennende om deg som person

Som mennesker er vi alle forskjellige og vi oppfatter derfor ting annerledes, avhengig av hvilken type personlighet vi har.

Noen er utadvendte, mens andre foretrekker å være litt mer tilbaketrukne. Uansett hvilken personlighetstype vi har, er vi alle fantastiske – det er ikke noe bra eller dårlig med å ha ulike personlighetstrekk.

Disse typer »tester» skal selvfølgelig tas med en klype salt, men det kan fortsatt være morsomt å sjekke om den stemmer.

Sjekk nå bildene nedenfor og se om de samsvarer med deg.

Som nevnt ovenfor skal bilder som dette selvfølgelig tas med en klype salt og er mer underholdning enn eksakt vitenskap, men jeg personlig syntes det var veldig interessant. Hva ser du først på bildet?

Hund eller katt?

Nedenfor kommer bildet – svaret finner man under bildet.

Kilde: Youtube

Hvis det første du ser er et hundehode, er du sannsynligvis en utadvendt person som liker å omgi deg med mange mennesker. Små feil hos mennesker plager deg ikke, og du omfavner de fleste uten problemer.

Hvis du i stedet ser to katter, med haler som berører hverandre, er du veldig intelligent og litt mer tilbaketrukket. Du er følsom og tar inn mange inntrykk samtidig.

Bonusrunde

Passer det deg? Vi kjører en til, nedenfor kommer bildet. Svarene kommer, akkurat som før, under bildet.

Hvis du ser en manns hode i profil, så har du lett for å få venner. Du får omgivelsene dine til å føles bra samtidig som du liker å ha orden og finne ut av ting. Du er smart og kaster deg gjerne inn i nye utfordringer.

Hvis du ser en gnager som fungerer som hår for mannen i profil, har du en velutviklet sans for detaljer. Du er forsiktig og overlater sjelden noe til tilfeldighetene. Du er en høyt verdsatt kollega som alltid leverer. Du har få, men veldig nære venner.

Stemte beskrivelsene det du først så på bildene? For meg stemte de nøyaktig!

Trykk nå på deleknappen og se om den samsvarer med vennene dine!