Det du ser på dette bildet kan avsløre noe spennende om deg som person!

Å gjøre ulike typer personlighetstester på nettet er veldig populært. Det er morsomt og ofte er de også relativt treffsikre.

Imidlertid skal man selvfølgelig ta denne typen tester med en stor klype salt, ettersom det svært sjelden er vitenskap bak testene.

Personlig synes jeg det er ganske morsomt å gjøre den typen personlighetstester der man får se på et bilde, og avhengig av hva man ser, kan det si noe om ens personlighet.

Bildene man ser på kalles optiske illusjoner og inneholder flere motiver. Hovedpoenget er å teste hvilket motiv hjernen din oppfatter først, og basert på det motivet kunne si noe om hvilken personlighetstype man er.

Hvilket motiv ser du?

Her nedenfor kommer det første bildet, hva er det første du ser? Svaret på din personlighet kommer under bildet. Men husk å ikke ta dette så alvorlig!

Så du kvinnen eller den eldre mannen?

Hvis du ser den eldre mannen med lukkede øyne først, er du en følsom person som viser mye omsorg og empati overfor omgivelsene dine. Du bruker den høyre delen av hjernen din mer enn den venstre, noe som indikerer kreativitet og kunst.

Hvis du i stedet så kvinnen som vender ansiktet bort fra bildet, er du mer analytisk og gjennomtenkt. Du gjør ingenting uten å tenke nøye over det før. Du kan oppfattes som veldig rett fram og litt kald til tider av omgivelsene dine, men det er fordi du ikke lar følelser styre beslutningene dine som baserer seg på logikk.

Hva er det første du ser?

Vi kjører på med et bilde til, hvilket motiv legger du merke til først?

Ser du bilen eller mannen med kikkert?

Personer som ser en bil når de ser på bildet, verdsetter sin egen frihet veldig høyt. De liker å reise og sier ikke nei til et ukjent eventyr. De tar livet ditt i eget tempo og bryr deg ikke så mye om hva folk synes.

Hvis du i stedet så mannen med kikkerten først, prøver du ofte å se helheter i stedet for å fokusere på detaljer. Du lærer raskt og har god selvtillit, men glemmer noen ganger at de små tingene også kan være viktige.

Jeg så den eldre mannen og bilen først, og jeg synes det stemmer ganske bra på meg, til tross for at det ikke er noen eksakt vitenskap bak dette.

Trykk nå på dele-knappen og la vennene dine teste sin personlighet!