Denne optiske illusjonen er 100 år gammel – det du ser i den kan avsløre noe interessant om din personlighet

Optiske illusjoner, eller visuelle illusjoner, som de også ofte kalles i daglig tale, har fascinert oss mennesker i uminnelige tider. Mange av de visuelle illusjonene man ser i dag har menge, mange år på nakken.

Bare ta denne nedenfor, for eksempel. Ifølge nettstedet Wake your mind, er den 100 år gammel, og den skal kunne avsløre noe om hvordan man er som person.

Tester av denne typen skal selvfølgelig tas med en god klype salt, de er ikke vitenskapelige, men de er likevel veldig morsomme og stemmer overraskende ofte godt.

Illusjonen nedenfor har som sagt forvirret folk i årevis, og like lenge har de vært overrasket over hvordan den er skapt.

And eller kanin – hva ser du?

Nå er det på tide å ta en titt på det visuelle.

Hva ser du først – en and eller en kanin?

Etter en stund vil du sannsynligvis kunne se begge dyrene. Nedenfor avslører vi hva det sier om deg som person.

Hvis du så en and først

Du er en ekte idealist og ser alltid det gode i mennesker eller hendelser. Du søker instinktivt etter måter å forbedre situasjoner på.

Samtidig kan du oppfattes som rolig og reservert, har du en indre flamme og brennende lidenskap som er synlig gjennom dine kreasjoner.

Den kreative harmonien du føler er faktisk en kilde til glede for folk rundt deg. Du er en mester når det gjelder både ordvalg og følelseskontroll, men besitter også uventet potensial.

Hvis du så en kanin først

Du er litt av en vitenskapsmann. Du er en kritisk og rasjonell tenker med høy intelligens. Du har god selvtillit og lidenskap for rene fakta. Du ser verden som den er og har et ønske som driver deg til å forstå hvordan det meste fungerer.

Du vurderer alle alternativene før du tar en beslutning – og til slutt følger du alltid hjernen og ikke hjertet ditt.

Du er intelligent og synes omgivelsene er et fascinerende sted. Det er få ting du setter mer pris på enn å forstå hvorfor ting er slik de er. Du kommer snart til å få litt av en innvirkning.

Dette var litt spennende – stemte det bra med deg?

Trykk nå på deleknappen hvis du er enig, så kan du spre denne morsomme teksten videre til vennene dine!