Utrolig: Campingvognen ser bitteliten ut – men se nå når den plutselig begynner å vokse

2020 var på mange måter et veldig spesielt år. Koronaviruset tvang oss til å tilpasse livene våre på en måte vi aldri hadde trengt før. Reiser til utlandet uteble, for å holde smittespredningen nede.

Det betydde at vi var mange nordmenn som fikk feriere i Norge i stedet for utlandet, noe som faktisk viste seg å være minst like bra. Norge er jo så fantastisk fint, i hvert fall om sommeren!

Da spiller det ingen rolle hvor i landet man befinner seg, det er svært vakkert overalt. Hjemmeferier har betydd økt interesse for campingvogner og bobiler, noe som er veldig praktisk hvis man skal feriere med bil.

Men få har sett en campingvogn som denne – den kan nemlig bli større!

Det kan kanskje ikke virke som noe spesielt. Faktisk ser den bitteliten ut. Men BeauER 3X, som modellen heter, skjuler en hemmelighet bak sitt sjenerte ytre.

Blir tre ganger større

Når den er brettet er campingvognen 180 centimeter, men når den er foldet ut, avhengig av hvilken modell man har, kan den bli over seks meter.

Utrolig, eller hva?

Man trenger heller ikke bekymre seg for noe, campingvognen er utstyrt med alt man trenger. Toalett, seng, spiseplass og kjøkken.

Superluksuriøst

Når man først ser innenfor så minner det mer om et hotellrom enn en campingvogn.

Gitt hvor kompakt campingvognen er når den er foldet, kan alle kjøre den uten å måtte bekymre seg.

Tenk hvor koselig det er å kjøre rundt i Norge med dette!

Kunne du tenkt deg å feriere i denne? Trykk på deleknappen slik at vennene dine også kan se den i dag!