Foto: Aldi

Nå kan du kjøpe flytende vinglass til en billig penge – står oppreist i både vann og på stranden

Det er ingen hemmelighet at vinglass og ujevne overflater ikke passer godt sammen. Kanskje det er derfor plastglass er blitt så populære? De har ingen direkte verdi, og når de først faller, trenger man bare å »gråte» over sølt vin.

Eller ja, det kan ikke bare være slik.

Det er få ting som slår et kaldt, friskt og fantastisk glass vin på varme sommerdager. Hvitt, boble, rødt eller rosé betyr ikke så mye – men nå er det en oppfinnelse som fungerer som en løsning på alle slike problemer.

Ja, det er faktisk ingen grunn til å la god vin bli kasta bort – bare fordi glassene liker å falle. »Det må finnes en fleksibel løsning på dette problemet, ikke sant?» Det er det sikkert flere som tenkte da de helte vin i bassenger, sjø og på sandstranden.

Koster i underkant av 30 kroner

Nå er den – endelig – også her!

Det er butikkjeden Aldi som har begynt å selge flytende vinglass – som ifølge produsenten heller ikke skal falle på grunn av boblende vann eller ujevne overflater, skriver Viral Thread.

Kilde: Aldi

Dette betyr at man kan sippe vin nesten overalt i sommer – på madrassen i bassenget når man stirrer på en den skyfrie himmelen, eller når man nyter solnedgangen på stranden med en gjeng venner.

Disse nye vinglassene løser dine tidligere problemer!

Kilde: Aldi

De er laget av BPA-fri plast og finnes i tre farger – gjennomsiktig, blå og hvitt. Glassene koster bare 2.49 pund hver, noe som tilsvarer i underkant av 30 kroner.

Kjenner du noen som må få disse i sommer? Tag da personen, eller del denne viktige høytidsnyheten med dine vinelskende venner!