Foto: Dick at your door

Nå kan du kjøpe en enorm og velsmakende sjokoladepenis – både pung og penishode er inkludert!

Sjokolade er noe som går hjem med nesten alle, uavhengig av kjønn eller alder. Men denne sjokoladebiten passer kanskje best for personer over 18 år.

Sjokoladebiten er formet som en gigantisk penis, med årer, pung og penishode!

Hvis man vil, så kan man bestille den selv eller sende den til en venn som elsker både sjokolade og penis, skriver Cosmopolitan.

Bak den barneforbudte idéen er et selskap med det like barneforbudte navnet Dick at your door.

Her er den enorme penis-målingen

Selskapet ble grunnlagt av Adam Hascall i 2014 da Adam og hans venn lagde penisformet sjokolade som de deretter sendte hjem til vennene sine som en vits.

Sjokoladepenisen finnes i både lys og mørk sjokolade. Den er 23 centimeter lang, har en omkrets på 18 centimeter og veier omtrent 112 gram.

Kilde: Dick at your door

For rundt 350 kroner kan en penis sendes hjem til den du vil med et personlig kort, der man kan ha et lite rim eller en bekreftelse på hvem avsenderen er.

Ikke bruk som dildo

På nettstedet er man imidlertid presis med å påpeke at penisen kun er til å spise og ikke brukes som et sexleketøy, da det risikerer å gå i stykker.

Ti prosent av alle selskapets inntekter blir også donert til forskning på prostatakreft, så i tillegg til å fremkalle en god latter fra mottakeren, gjør de også en god gjerning.

Kilde: Dick at your door

Kunne du sendt dette til noen du er glad i, eller til en »sjokoladesugen» kompis?

Trykk nå på deleknappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!