Ingen flere køer: Endelig finnes det et urinal for kvinner – slik fungerer den geniale oppfinnelsen: «Slipper å kaste bort tid»

Alle som noen gang har vært på en pub vet at køene til herretoalettet sjelden består av mer enn to, tre tissetrengte menn. Men til dametoalettet kan køen være nesten like lang som køen til selve puben.

Men to oppfinnsomme kvinner har nå kommet opp med en måte for kvinner å unngå å kaste bort verdifull tid på å stå i kø mens de venter på å dekke behovene deres.

De har nemlig funnet opp et urinal – for kvinner, skriver The Sun.

Å være ordentlig tissetrengt etter noen øl eller et par glass vin og oppdage en lang kø når man ankommer toalettet er en av de mest stressende følelsene som finnes.

Man blir dobbelt så tissetrengt og før man kommer inn på toalettet har man nesten fullstendig panikk.

«Likestilling verden over»

Etter mange og lange køer på festivaler og restauranter bestemte Amber Probyn (23) og Hazel McShane (25) seg for å endre forutsetningene for trengende kvinner.

Urin-pionerne oppfant da et urinal for kvinner. Duoen kaller initiativet Peequal og de har fått inn noen millioner kroner fra investorer som tror på prosjektet.

Tanken er nå at duoen skal slå gjennom stort med Peequal på festivaler rundt om i Storbritannia i løpet av sommeren.

– Investeringen er et tydelig tegn på at folk tror på Peequal, men det er også et stort skritt mot likestilling rundt om i verden, sa Hazel McShane til The Sun.

Slik fungerer urinalet

I et pedagogisk klipp på nettsiden til Peequal kan man se nøyaktig hvordan urinalet fungerer.

Kilde: Peequal / Instagram

Selve »toalettet» minner på mange måter om en potte, hvor man må stå på huk og oppfylle sine behov. Det er også håndtak for å sikre en så stabil opplevelse som mulig.

Kilde: Peequal / Instagram

Det er ikke mulig å spyle i urinalet og det er heller ingen dører. Hver »enhet» består av seks urinaler.

Her kan du se et klipp av hvordan Peequal fungerer!

For en genial idé! Kvinner over hele verden kommer til å spare mange minutter med køtid på dette.

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!