Her er enorme ku-dildoer – som får hele beitet til å brøle av nytelse

Uansett om man spiser kjøtt eller er vegetarianer, ønsker man at dyret skal ha det så bra som mulig i løpet av livet sitt.

I produksjonen av meieriprodukter brukes det en del verktøy som kanskje ikke ser så veldig trivelig ut og som heller ikke er så behagelige for kuene.

Derfor har designstudenten Ece Tan nå utviklet en serie sexleketøy for kuer, som kan brukes i stedet for de tradisjonelle verktøyene i meieriproduksjonen, skriver Expressen.

Ece Tans prosjekt ved den britiske kunstskolen Central Saint Martins kalles for Happy Cow og handler i bunn og grunn om å gjøre prosedyren med meieriproduksjon litt mer behagelig for kuene.

Gigantisk ku-dildo

Sexleketøyene består blant annet av en enorm dildo som kan brukes ved inseminering av kuer.

– De visuelle og materielle likhetene til disse sexleketøyene gjør det lettere for oss mennesker å forstå oss på hverandres følelsesliv. Det er noe av et etisk dilemma, sier Tan til magasinet Dezeen.

https://www.instagram.com/p/Ce5prV6NIJP/?utm_source=ig_embed&ig_rid=143a9626-c92d-4e26-8433-65acce122e80

I tillegg til dildoen har Ece Tan laget en handske med knotter på, som bonden kan bruke. Apparatet som brukes til å melke kuene er også tilgjengelig med sugefunksjon og en massasjefunksjon.

Bør ikke brukes i stor skala

Selv om sexleketøyene er skapt med gode intensjoner, har ikke Ece Tan tenkt å begynne å masseprodusere kudildoer. Dette fordi det ifølge Ece selv er en risiko for å normalisere industriell dyrehold.

– På den andre siden er det allerede legitimert, kanskje det ikke ville vært så dumt å gjøre prosedyrene mer nytelsesfulle når vi fortsatt holder på. Det er noe av et etisk dilemma, sier Tan til magasinet Dezeen.

Hva synes du om dette? Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også får se dette!