Her er det nyttige armbåndet som gir deg elektrisk støt – når du har spist for mye godteri

Å spise godteri eller andre godsaker ble ofte forbundet med lørdager da man var barn. Men som voksen kan man faktisk velge når og hvor mye godteri man skal stappe i seg.

Noen ganger kan det imidlertid være så vanskelig at man tar på seg et bånd, det er jo så vanskelig å holde fingrene borte fra kjeksglasset, godteriskålen eller hvorfor ikke den herlige pizzeriaen nede på hjørnet.

Å innføre et forbud mot søtsaker eller hurtigmat fungerer sjelden, det ender vanligvis med med at man bryter løftet sitt. Men nå er det et armbånd som setter en stopper for hva du vil slutte med – ved å gi deg elektriske støt, skriver 9gag.

Armbåndet går under navnet Pavlok og er utviklet med mål om å få brukerne til å stoppe med sine uvaner, enten det er røyking, hurtigmat eller søtsaker.

Elektrisk støt rett i hånden

Armbåndet fungerer rett og slett som om du skriver inn hvilken uvane man vil bli kvitt, for eksempel å slutte å spise søtsaker. Armbåndet registrerer da om og når hånden nærmer seg munnen, så gir den et støt.

Støtene skal til slutt skape en uvillighet til å gjenta sin uvane for til slutt å bli kvitt den helt.

Kilde: Youtube

Fungerer til alle uvaner

Det er ikke bare snacks som kan avhjelpes med Pavlok-armbåndet, men ifølge selskapet selv kan man for eksempel også få hjelp med å slutte å handle og røyke.

«Slutte å røyke, slutte å bite negler, slutte å trekke håret. Pavlok er den naturlige løsningen som kommuniserer med reptilhjernen din og hjelper deg med å kvitte deg med uvanene dine», skriver de på nettstedet deres.

Imidlertid er det alt annet enn billig å kvitte seg med uvanene deres, armbåndet koster rundt 1500 kroner.

Kilde: Pavlok

Her er et klipp der armbåndet demonstreres!

Dette er perfekt for alle mennesker som ikke klarer å slutte å knaske i seg godteri – eller har andre uvaner for den saks skyld.

Trykk nå på deleknappen slik at vennene dine får sjansen til å stoppe sine dårlige uvaner!