Her er den unike bobilen som gjør suksess i sommer – har sin egen garasje og er mer luksuriøs enn en vanlig villa

I sommer anbefales nordmenn å hoppe over utenlandsreisen.

Å feriere i vårt langstrakte land er imidlertid ikke så dumt – det er vanligvis til og med helt fantastisk. Å sette seg bak rattet og gå ut på veien med familie eller venner er både spennende og fantastisk.

For å holde avstand fra andre mennesker, men likevel bo komfortabelt, kan det være på tide å slå til med en bobil. Nå har vi også funnet det mest luksuriøse »kjøretøyet» i klassen!

Å feriere i Norge med bobil er helt fantastisk. Man kan finne sine egne naturområder som skaper minner for livet, eller så kan man parkere på en trivelig campingplass. I år er det viktig å holde avstand fra hverandre – og da kan det være aktuelt å ikke tranges blant telt eller dra på overfylte hoteller.

Verdens mest luksuriøse bobil?

Nå har vi funnet bobilen som tilfredsstiller alles behov! Det er faktisk helt makeløst!

Kilde: Vario

Varios mobile sekshjuling for luksusboende har til og med sin egen bilgarasje. Den veier hele 26 tonn og har 530 hestekrefter fra en 12,8 liters V6-diesel, skriver nettstedet Carup.

Bobilen er 12 meter lang, 2,55 meter bred og 3,95 høy – og innsiden byr på en ren suite!

Kilde: Vario

Det finnes tre utvidbare deler i den rullende luksusbilen som gjør at man kan utvide den ved behov – og hvis det er plass på campingplassen. Møblene er laget av hardved og polstret med eksklusivt skinn.

Koster over 9 millioner kroner

På kjøkkenet og badet er det solide stein- og trebenker som vasken består av. Selvfølgelig har bobilen oppvaskmaskin, og alle skuffer låses automatisk når det gigantiske kjøretøyet ruller.

Kilde: Vario

Man trenger heller ikke være redd for at varmvannet vil renne ut i »Vario Perfect 1200». Hele familien vil kunne starte dagen med en dusj. Varmtvannsberederen er nemlig på 17 kW, noe som er mer enn i en villa i normal størrelse.

Prislappen er – ikke helt uventet – ganske høy. Kjøretøyet koster drøyt 9 millioner kroner. Da er ingen bil inkludert i den innebygde garasjen. Imidlertid er det mindre modeller som lander på drøyt 6 millioner.

Kjenner du noen som skal tømme kontoen og slå til med denne? Tag da personen på Facebook eller del denne kule bobilen med vennene dine!